Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom anyámat, mi tévő legyek?

BigBoy012 kérdése:

Utálom anyámat, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Egyfojtába kiabál minden miatt, fenyegetőzik, állandóan ugat.El akarok költözni mert utálom, a báttyám is elköltözött 18 évesen mert egy vitába anyira összekaptak hogy lefejelte (nem kell erősre gondolni). 14/F

2013. febr. 9. 10:12
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Sírva ne fakadjál már b...zd meg!
2013. febr. 9. 10:17
 2/10 anonim ***** válasza:
apuddal mi van?
2013. febr. 9. 10:18
 3/10 A kérdező kommentje:
apámat szeretem, ő elég normális, őt sajnálom hogy ilyen asszonya van.Anyám egy idegbeteg.
2013. febr. 9. 10:20
 4/10 anonim ***** válasza:

de ha apáddal jol elvagy miért nem kérsz töle segitséget? beszéljen anyáddal meg hasonlok. nem értem h miért nem áll melléd. ha meg anyád mindkettötöket sanyargat akkor meg nem tudom minek él vele. költözztek el mindketten. nyilván nem tudom a családi dolgaitokat hogy mikre van lehetöség. de ha az egyik szülöt szereted már job a helyzet. én is utálom apámat már vagy 15 éve,tiniként anyám kiállt mellettem mindig.

apám is közölte sokat h kicsinál meg költözzek el meg mittomén de mivel a ház közös tulajdonuk igy ugy voltam vele h amig anyám nem mondja h menjek nem megyek.ugymond be vagyok biztositva.

anyáddal meg ne állj le vitázni. hagyd h kiüvöltözze magát,aztán menj a szobádba vagy vmi.ne zárkozz be üvöltözés közbe mert rádtöri az ajtot. nálunk ez volt.

hallgasd meg és hagyd rá. mást nem tehetsz de ne menj bele a játékába mert attol rosszabb lesz.

fenyegetözni meg had fenyegetözzön, valszeg üres szavak, ha még nem váltotta be....ha meg beváltja apádnak lehetne egy két szava.

2013. febr. 9. 10:25
 5/10 anonim válasza:
az én anyám is ilyen.
2013. febr. 9. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyenlőre sajnos semmit nem tudsz tenni..amíg nem tőltöd be a 18-at addig muszáj kibírnod.Vagy keressé egy másik városban sulit ahol koleszba tudsz lakni így csak hétvégente jársz haza.Vag keressél valami hobbyt,sportot és addig sem vagy otthon.Foglald le magad hasznossan és ha 18 leszel akkor lelépsz otthonról.
2013. febr. 9. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:

ma 10:17

Ha ilyen idiota anyád lenne mint amilyen az enyém is volt,akkor nem ezt mondanád.Nap mint nap b@szogatást hallgatni van hogy ok nélkül elég idegörlő tud lenni..

2013. febr. 9. 11:00
 8/10 anonim válasza:

Ismerős helyzet, nekem faterom volt ilyen.

Szerintem próbálj meg beszélni anyuddal. Vagy ha ez nem megy, akkor apuddal. Mondd el nekik, hogy ez neked mennyire rosszul esik. Mert annál nincs rosszabb, ha valamelyik szülőnk iránt gyűlöletet érzünk!

2013. febr. 9. 12:35
 9/10 A kérdező kommentje:
köszkösz
2013. febr. 9. 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet az én anyám is ilyen volt én nem tudom mit tennék utólag vegyél egy fejhallgatót és egész nap legyen a fejeden vagy ilyesmi.
2013. febr. 9. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!