Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálom a nőiességet, utálom...

Utálom a nőiességet, utálom nőként az életet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért de borzalmasan utálok lány lenni. Utálom a női testet, a mellet, a szerveket, a havibajt, a gyengeséget meg mindent ami nőies. Az esetek 97%-ában a férfiaknak adok igazat, akkor is hogyha vaahol mélyen tudom, hogy nem a nő a hibás. Születésem óta fiús vagyok, kiskoromban inkább autókkal és fiús dolgokkal játszottam mint babákkal. Alig voltak lányos játékaim, de azért mert nekem nem kellett. Mindig fiúkkal barátkoztam, mai napig utálom a nyávogást meg ilyeneket. A tulajdonságaim között is vannak férfias tulajdonságok. Olyan vagyok mint egy női testbe zárt férfi, aki ki is akar menni. Így nő ként egy nagy senkinek érzem magam. Mit tegyek? Kérlek normálisan válaszoljatok!

16/L

2013. febr. 25. 22:30
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
26%
és melyik nemhez vonzódsz (testileg)?
2013. febr. 25. 22:33
 2/64 A kérdező kommentje:

Férfi.

Szánalmasnak tartom a nőket (beleértve magamat is!)

2013. febr. 25. 22:35
 3/64 anonim ***** válasza:
72%

Transgender, sőt transszexuális vagy? Az nehéz. A világban a hasonló emberek, ha nagyon nem bírják s megtehetik, megváltoztatják a nemüket, bár ez hosszú, drága, nehéz folyamat.

Sok okosat nem tudok írni ebben a helyzetben.

2013. febr. 25. 22:36
 4/64 anonim ***** válasza:
59%

Pont most megy egy ilyen film 22:00-tól a digi tv-n lifenetwork-on.

Tesztoszteronkezelést kapott a lány.

Sokkoló függőségek V./5.

amerikai reality, 2010

Ennek az erőteljes és megragadó sorozatnak a szereplői legsötétebb démonaikkal szembesülnek és utat keresnek a jóvátételhez. Az egyes epizódokban olyan emberek portréit mutatjuk be, akik... dokumentumfilm/reality

Szecsődi "Kari" is ilyen csak fordítva.

[link]

2013. febr. 25. 22:37
 5/64 anonim ***** válasza:
89%
sok okosat én sem tudok mondani. nehéz leresztet kaptál. a húgom hozzád hasonló. 25 és még mindig szűz. A keménysége, a mentalitása, a férfias jelleme miatt menekülnek előle a pasik. mindenki csak havernak akarja. kevés nála magányosabb (és ridegebb) emberrel találkoztam, az állatok a legjobb barátai.
2013. febr. 25. 22:40
 6/64 A kérdező kommentje:
Úristen :|
2013. febr. 25. 22:43
 7/64 anonim ***** válasza:
22%
"Ha férfi vagy, légy férfi,. S ne hitvány gyönge báb,. Mit kény és kedv szerint lök. A sors idébb-odább. Félénk eb a sors, ..."
2013. febr. 25. 22:45
 8/64 anonim ***** válasza:
15%

szia. én a te enyhébb változatod vagyok. 100 százalékban fiúkhoz vonzódom. bár én lányosan nézek ki (sminkelek, meg a hajamat ápolom..) de inkább a fiúsabb öltözködést részesitem előnyben, semmi szoknya, meg hasonlók. de nem kötnek le az ilyen szépségápolási izék se nagyon.

szerintem ha nem akarsz mindenképp szakállat meg bajuszt növeszteni, meg úgy nézni ki, mint egy pasi, meg péniszt operáltatni magadra nincs nagy gond.

a lányok tök hülyék. állandóan mindent túl komplikálnak, túl sokat, p_csognak, túl érzékenyek, kevés lánynak jó a humor érzéke, kényesek, álszentek, sokkal inkább kétszinűek, nem egyértelműek, buták, stb.

a fiúk egészen normálisak is tudnak lenni, ha akarnak. szóval én is inkább velük barátkozom. bár a foci forma1 nem érdekel, de igy is több közös témám van egy tálag fiúval, mint egy lánnyal.

nem baj, ha fiúkkal barátkozol szerintem, meg az sem baj, ha fiús vagy. csak sajnos nagy rá az esély, hogy a fiúk téged mindig olyan csajnak fognak látni, aki jó havernak, de csajnak nem tudják elképzelni..

2013. febr. 25. 23:04
 9/64 anonim ***** válasza:
100%

#8: Túl kevés lányt ismersz. Én úgy látom, mindkét nemben van egy csomó jó fej és egy csomó buta, korlátolt, bunkó, ésatöbbi.

Jó, hát egy csomó sztereotíp női dologtól a fülem kettéáll, de sok rendes, igazi nőnek is. A sztereotíp férfitulajdonságok közt is van rossz.

A kérdezőnél pedig az a gond, hogy utálja a női testet. Namármost, ha esetleg nem is akar férfi testet, akkor is erősen zavarja a sajátja, amit nehéz kezelni. Ha csak fiús nő lenne, vagy fiús, lelkileg semlegesnemű, az még egyszerűbb lenne. De állandóan utált, az ő szempontjából hibás testben élni... Az rossz.

2013. febr. 25. 23:20
 10/64 anonim ***** válasza:

Akkor te egy homoszexuális pasi lennél legszívesebben?

Ha elmúltál 18, akkor lehet szó nem átalakító műtétről.

2013. febr. 25. 23:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!