Tényleg hisztis lennék emiatt? A családom szerint igen.
A párommal szeretnénk összeköltözni. Ő egyedül él, én pedig még a szüleimmel, szóval az ő lakásába költöznék.
De itt kezdődik a probléma.. Én egy nagy, tágas házban nőttem fel, van kert is, külön fürdőszobám van.
Az ő lakása egy pici panel, a konyhában én főzni sem tudok, mert egyszerűen nem férek el. Utálok zuhanyozni, ott meg nincs kád. Ráadásul kb 20 percre elegendő a meleg víz, hajat mosni még nem mertem nála.
A meleget nagyon nehezen bírom a vérnyomásom miatt, a páromnál pedig nagyon meleg van nyáron és klíma sincs.. :S
Ráadásul van 2 macskám, akiket mindenképpen vinnék magammal, de ők nem benti cicák. A szabadban végzik el a dolgukat, nincsenek alomhoz szokva, ez pedig a panelben muszáj lenne..
A szüleim szerint nagyon hisztis vagyok és "költözzélmárel". Mondjuk nem vagyok a szívük csücske, lehet, csak ezért mondják.. Ti mit gondoltok? Sok időt töltök nála, de gyűlölöm azt a lakást!!:(
Neked nem elég 20 percnyi meleg víz hajmosással együtt? Hogy Fábryt idézzem: "Akkor is folyik a víz amikor szappanozol???"
Régen szerinted hogyan mostak hajat, talán minden parasztházban volt 300 liter meleg víz fejenként, és voltak nyolcan?? Hetente egyszer fürödtek, és akkor is egy lavor vízben. Örülj, ha tudsz naponta tisztálkodni. Nem elég 20 perc, öljön meg valaki!!!!!!!!!!
Elkényeztetettség szánalmas .. 16 évese hova költöznél jesszus és barátod 20+ kitudja lehet 30 :D nem írtad elvégre.
Mindenesetre elég értéktelen ember vagy 16 évesen ,ilyen rinyás és ri.anc is.. széép .. maradj otthon örökre inkább őfelsége kertes nagyház .. nem semmi.
tegnap 20:26
ez mind oké, ha a kislánynak csak a klímával lenne gondja, de a kislány elkényeztetett, neki nem elég az a lyuk ahol a "párja" tud élni, mert ezt tudta megvenni/bérelni. Vegyen magának aztán lehet ugatni, ha az én szüleim kidobnának( már ha így van, a 16 évesek sok mindenre képesek, és ahogy ez itt játsza dívát nem is csodálom, hogy kiraknák, szerintem a sulit csak 100 méterről ismeri...) akkor nem hogy rinyálnék, hogy hova mehetek hanem mennék magamtól. DE! mivel írja, hogy elvan még otthon pár évet, ilyenekről szó sincs....hazudozik mint a 15 évesek 80%-a...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!