Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg hisztis lennék emiatt?...

Tényleg hisztis lennék emiatt? A családom szerint igen.

Figyelt kérdés

A párommal szeretnénk összeköltözni. Ő egyedül él, én pedig még a szüleimmel, szóval az ő lakásába költöznék.

De itt kezdődik a probléma.. Én egy nagy, tágas házban nőttem fel, van kert is, külön fürdőszobám van.

Az ő lakása egy pici panel, a konyhában én főzni sem tudok, mert egyszerűen nem férek el. Utálok zuhanyozni, ott meg nincs kád. Ráadásul kb 20 percre elegendő a meleg víz, hajat mosni még nem mertem nála.

A meleget nagyon nehezen bírom a vérnyomásom miatt, a páromnál pedig nagyon meleg van nyáron és klíma sincs.. :S

Ráadásul van 2 macskám, akiket mindenképpen vinnék magammal, de ők nem benti cicák. A szabadban végzik el a dolgukat, nincsenek alomhoz szokva, ez pedig a panelben muszáj lenne..

A szüleim szerint nagyon hisztis vagyok és "költözzélmárel". Mondjuk nem vagyok a szívük csücske, lehet, csak ezért mondják.. Ti mit gondoltok? Sok időt töltök nála, de gyűlölöm azt a lakást!!:(

2013. jan. 6. 19:50
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
95%

Te jó Isten, tégy legalább egyszer jót az életbe és engedd, hogy egy értelmes nőt találjon magának.

Nem tetszik a rendszer?

Hát kis libám vegyél magadnak lakást, olyat, ami az igényeidet kielégíti, miért evidens, hogy neked kell beleülni a jóba?

Ő adná a jó lakást, ő a férfi, tartson el, te mit adsz? szétteszed a lábad amikor akarja?

Nőj fel előbb aztán pasizz.

2013. jan. 6. 20:14
 32/43 anonim ***** válasza:
79%

pár éve az emberek azt se tudták mi az a klíma és mégis túlélték ...érdekes :) nézz csak körül, hogy hány magyar családnál van klíma, szerintem nem soknál. És például suliban hogy vagy? beköszönt a jóidő és nem mész suliba?

szerintem majd akkor legyenek ilyen igényeid, ha megdolgozol érte. Elmész szépen, megkeresed a pénzt a klímára meg a nagy konyhára, beköltözteted a pasidat és meg is van oldva.

amúgy meg minek tettél fel kérdést,ha nem akarod hallani a választ? vagy azt hitted majd mindenki helyeselve bólogat neked, hogy ó te szegény, nincs klíma a pasidnál ?

ja hogy a kérdésre is válaszoljak : tényleg hisztis vagy

2013. jan. 6. 20:15
 33/43 anonim ***** válasza:
72%

ma 20:07

te hogy élted eddig túl a nyarakat?

Hiszti ez is.

Kedves kérdező, mindent ki lehet bírni, ha igazán akarja az ember, ha valami nem oké, old meg, ne sírj, látszik, hogy gyerek vagy.

2013. jan. 6. 20:16
 34/43 anonim ***** válasza:

ma 20:10

én megtettem, és tudod miért? mert tudom mi az a szerelem/szeretet!

2013. jan. 6. 20:17
 35/43 anonim ***** válasza:
4%
ma 20:13 szedj gyogyszert akkor nem kell a klima :DDD inkabb az egeszseget tegye tonkre gyogyszerrel minthogy legyen egy klima a hazban? normalis vagy te? szedjel gyogyszert te! hova fajulnak az emberek te jo eg
2013. jan. 6. 20:18
 36/43 anonim ***** válasza:
85%
Igen normális vagyok,ha annyira magas a vérnyomása arra gyógyszer kell nem klíma,tudod a kezeletlen magas vérnyomás sok gondot okoz,olvass utána ...
2013. jan. 6. 20:21
 37/43 anonim ***** válasza:
15%
Ez a magyar norma? 16 évesen a hülyegyereket kib@sszuk a hóra aztán csináljon kedvére,amit tud. Semmi munka,szórakozás és élet? SEmmi összetartás? hISZTÉRIA??? Grat!
2013. jan. 6. 20:23
 38/43 anonim ***** válasza:

ma 20:07

te hogy élted eddig túl a nyarakat?

Hiszti ez is.

mi sose voltunk gazdagok, videken nottem fel kertes hazban ahol nyaron nem is kellett klima mert eleve nincs olyan meleg es a haz is huvos. ellenben telen meg lehetett fagyni de az lenyegtelen :D aztan volt szerencsem budapesten panelban elni par evet, es megtapasztalni mennyire mas ha mindenhol beton vesz korul es sugarozza a hot a pofamba es meg a hazban sincs menedek a hatamon meg csorog a viz. most olyan helyen elek ahol 40 fok felett van nyaron szinte minden nap, meg olyan para hogy fulladsz meg ha kimesz es itt total termeszetes hogy meg a legleszakadtabb hazban is klima van mert eletveszelyes nelkule. meg otthon is hanyszor lehet hallani a hiradoban hogy hanyan kaptak hogutat meg hasonlokat. biztos csak hisztiztek.

meg nyaron itt a GYK-n is mennyi hisztit lehet olvasni hogy az emberek nem birjak a meleget es tippeket cserelgetnek hogy ki hogy szelloztet meg vizesruhaz, szoval hagyjukmar ezt a nagy martirsagot :D akinek meg klimaja mereszel lenni azt meg szembe is kopnetek szerintem

2013. jan. 6. 20:26
 39/43 anonim válasza:
Itt a hozzáállással van a baj. Hogy leszólja azt, ami megadatott. Felnőttünk páran luxus nélkül és túléltük. Viszont 16 évesen tényleg nem kellene sehová elköltözni, hiszen még fiatalkorú, szinte gyerek.
2013. jan. 6. 20:31
 40/43 anonim ***** válasza:
ertem en hogy TUL LEHET elni, de miert szenvedjen ha nem muszaj? tudom en nagyonjol hogy sok embernek rosszulesett hogy leszolta azt ami nekik van, en megmondom oszinten sajat penzbol egy panel felet se tudnam megvenni mert nincs ra, megis tagas klimas hazban elek (bereljuk) mert nekem ez kell. van akinek meg inkabb az a fontos hogy sajat. en is gyulolok nyaron panelban lenni es kesz. de 16 evesen meg szerintem se koltozzon el, korai meg
2013. jan. 6. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!