Tényleg hisztis lennék emiatt? A családom szerint igen.
A párommal szeretnénk összeköltözni. Ő egyedül él, én pedig még a szüleimmel, szóval az ő lakásába költöznék.
De itt kezdődik a probléma.. Én egy nagy, tágas házban nőttem fel, van kert is, külön fürdőszobám van.
Az ő lakása egy pici panel, a konyhában én főzni sem tudok, mert egyszerűen nem férek el. Utálok zuhanyozni, ott meg nincs kád. Ráadásul kb 20 percre elegendő a meleg víz, hajat mosni még nem mertem nála.
A meleget nagyon nehezen bírom a vérnyomásom miatt, a páromnál pedig nagyon meleg van nyáron és klíma sincs.. :S
Ráadásul van 2 macskám, akiket mindenképpen vinnék magammal, de ők nem benti cicák. A szabadban végzik el a dolgukat, nincsenek alomhoz szokva, ez pedig a panelben muszáj lenne..
A szüleim szerint nagyon hisztis vagyok és "költözzélmárel". Mondjuk nem vagyok a szívük csücske, lehet, csak ezért mondják.. Ti mit gondoltok? Sok időt töltök nála, de gyűlölöm azt a lakást!!:(
Te jó Isten, tégy legalább egyszer jót az életbe és engedd, hogy egy értelmes nőt találjon magának.
Nem tetszik a rendszer?
Hát kis libám vegyél magadnak lakást, olyat, ami az igényeidet kielégíti, miért evidens, hogy neked kell beleülni a jóba?
Ő adná a jó lakást, ő a férfi, tartson el, te mit adsz? szétteszed a lábad amikor akarja?
Nőj fel előbb aztán pasizz.
pár éve az emberek azt se tudták mi az a klíma és mégis túlélték ...érdekes :) nézz csak körül, hogy hány magyar családnál van klíma, szerintem nem soknál. És például suliban hogy vagy? beköszönt a jóidő és nem mész suliba?
szerintem majd akkor legyenek ilyen igényeid, ha megdolgozol érte. Elmész szépen, megkeresed a pénzt a klímára meg a nagy konyhára, beköltözteted a pasidat és meg is van oldva.
amúgy meg minek tettél fel kérdést,ha nem akarod hallani a választ? vagy azt hitted majd mindenki helyeselve bólogat neked, hogy ó te szegény, nincs klíma a pasidnál ?
ja hogy a kérdésre is válaszoljak : tényleg hisztis vagy
ma 20:07
te hogy élted eddig túl a nyarakat?
Hiszti ez is.
Kedves kérdező, mindent ki lehet bírni, ha igazán akarja az ember, ha valami nem oké, old meg, ne sírj, látszik, hogy gyerek vagy.
ma 20:10
én megtettem, és tudod miért? mert tudom mi az a szerelem/szeretet!
ma 20:07
te hogy élted eddig túl a nyarakat?
Hiszti ez is.
mi sose voltunk gazdagok, videken nottem fel kertes hazban ahol nyaron nem is kellett klima mert eleve nincs olyan meleg es a haz is huvos. ellenben telen meg lehetett fagyni de az lenyegtelen :D aztan volt szerencsem budapesten panelban elni par evet, es megtapasztalni mennyire mas ha mindenhol beton vesz korul es sugarozza a hot a pofamba es meg a hazban sincs menedek a hatamon meg csorog a viz. most olyan helyen elek ahol 40 fok felett van nyaron szinte minden nap, meg olyan para hogy fulladsz meg ha kimesz es itt total termeszetes hogy meg a legleszakadtabb hazban is klima van mert eletveszelyes nelkule. meg otthon is hanyszor lehet hallani a hiradoban hogy hanyan kaptak hogutat meg hasonlokat. biztos csak hisztiztek.
meg nyaron itt a GYK-n is mennyi hisztit lehet olvasni hogy az emberek nem birjak a meleget es tippeket cserelgetnek hogy ki hogy szelloztet meg vizesruhaz, szoval hagyjukmar ezt a nagy martirsagot :D akinek meg klimaja mereszel lenni azt meg szembe is kopnetek szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!