Tényleg hisztis lennék emiatt? A családom szerint igen.
A párommal szeretnénk összeköltözni. Ő egyedül él, én pedig még a szüleimmel, szóval az ő lakásába költöznék.
De itt kezdődik a probléma.. Én egy nagy, tágas házban nőttem fel, van kert is, külön fürdőszobám van.
Az ő lakása egy pici panel, a konyhában én főzni sem tudok, mert egyszerűen nem férek el. Utálok zuhanyozni, ott meg nincs kád. Ráadásul kb 20 percre elegendő a meleg víz, hajat mosni még nem mertem nála.
A meleget nagyon nehezen bírom a vérnyomásom miatt, a páromnál pedig nagyon meleg van nyáron és klíma sincs.. :S
Ráadásul van 2 macskám, akiket mindenképpen vinnék magammal, de ők nem benti cicák. A szabadban végzik el a dolgukat, nincsenek alomhoz szokva, ez pedig a panelben muszáj lenne..
A szüleim szerint nagyon hisztis vagyok és "költözzélmárel". Mondjuk nem vagyok a szívük csücske, lehet, csak ezért mondják.. Ti mit gondoltok? Sok időt töltök nála, de gyűlölöm azt a lakást!!:(
De mi ebben a rinyálás? Az, hogy nincs elég meleg víz hajmosáshoz? Vagy mi?
Nem a külön fürdőszoba a lényeg, ne ezen akadjatok fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!