Mit tegyek hogy befogadjon a csaladom? Most tenyleg szuksegem van rajuk.
Figyelt kérdés
Nem jo a kapcsolatunk de 2 heten belul ki fognak rakni a hazbol es nem tudok hova menni csak a szuleimhez vagy tesomekhoz regebben mindig akkor kerestem oket ha bajban voltam vagy penz kellett. Tudom hogy en bsztam el mindent de azota mar valtoztam valamennyit de felek hogy nem fogjak elhinni es nem mehetek hozzajuk. Hogyan tudnek bizonyitani ennyi ido alatt? Sehogy? Akkor mit csinaljak?2012. dec. 30. 18:23
1/8 anonim válasza:
sehogy, hisz nem változtál, most is csak azért keresed őket, mert baj van.
2/8 anonim válasza:
Most is csak azért mész hozzájuk mert bajban vagy/pénz kell vagy csak lakhatás.. Nem változtál.
3/8 anonim válasza:
Nem változtál semmit, de mivel a gyerekük vagy csak befognak fogadni ameddig helyre nem jössz.
4/8 anonim válasza:
"de 2 heten belul ki fognak rakni a hazbol "
Miért?
A családod meg befogad, azért a családod..
6/8 A kérdező kommentje:
Hat a hazbol ahol elek. Az mindegy hogy miert.
2012. dec. 30. 19:30
7/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Albérletből akarnak kitenni? Nagyon rossz a viszonyotok? Miért?
8/8 anonim válasza:
" Az mindegy hogy miert."
Nem mindegy... nem tudsz róla beszélni? hátha tud itt alaki segíteni neked, sosem tudhatod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!