Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg hisztis lennék emiatt?...

Tényleg hisztis lennék emiatt? A családom szerint igen.

Figyelt kérdés

A párommal szeretnénk összeköltözni. Ő egyedül él, én pedig még a szüleimmel, szóval az ő lakásába költöznék.

De itt kezdődik a probléma.. Én egy nagy, tágas házban nőttem fel, van kert is, külön fürdőszobám van.

Az ő lakása egy pici panel, a konyhában én főzni sem tudok, mert egyszerűen nem férek el. Utálok zuhanyozni, ott meg nincs kád. Ráadásul kb 20 percre elegendő a meleg víz, hajat mosni még nem mertem nála.

A meleget nagyon nehezen bírom a vérnyomásom miatt, a páromnál pedig nagyon meleg van nyáron és klíma sincs.. :S

Ráadásul van 2 macskám, akiket mindenképpen vinnék magammal, de ők nem benti cicák. A szabadban végzik el a dolgukat, nincsenek alomhoz szokva, ez pedig a panelben muszáj lenne..

A szüleim szerint nagyon hisztis vagyok és "költözzélmárel". Mondjuk nem vagyok a szívük csücske, lehet, csak ezért mondják.. Ti mit gondoltok? Sok időt töltök nála, de gyűlölöm azt a lakást!!:(

2013. jan. 6. 19:50
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
68%
hisztérika.
2013. jan. 6. 19:59
 12/43 A kérdező kommentje:

Igazatok van.

Inkább odaköltözök, hátha szívrohamom lesz a vérnyomásom miatt! Köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 6. 19:59
 13/43 anonim ***** válasza:
91%
jajj szegény...és szerinted nem vagy hisztis mi? :D
2013. jan. 6. 20:01
 14/43 A kérdező kommentje:

És ez miért hiszti? Áruld már el!

Nem lehet főzni, még a párom sem tud, mert nem fér el! Rendel inkább kaját.

Vagy a vérnyomásom a hiszti? Hát drágám ez nem hiszti-nem hiszti kérdése...

2013. jan. 6. 20:01
 15/43 anonim ***** válasza:
93%

Valakinke az alyuk is egy életet jelent.. majd ha felnősz, akkor rájöszs, hogy ott is van élet.

Pontozz le nyugodtan, de egy elkényeztetett, hisztis pic*a vagy.

Örülj annak, hogy a párod egy saját lakást tol a segged alá, amibe lakhatsz és csak a rezsibe kell befizetned.

Rengeteg ember albérletbe kezdi az életét és sokszor ott is fejezi be.

Gondolom még egy percet sem dolgoztál..

2013. jan. 6. 20:02
 16/43 anonim válasza:
92%
Ez most komoly? Nézd, ez a valós élet, emberek élnek ilyen helyen, 80 éves szívbeteg idős emberek is, ne már hogy te ne bírd ki fiatalon. Szereted egyáltalán a srácot? Most komolyan, inkább élsz a szüleiddel, mint a szerelmeddel?
 17/43 anonim ***** válasza:
85%
a mai világban ne válogassunk.... ha pedig szereted a párodat, akkor egy kis lyukban is boldognak kéne lenned vele:) mellesleg panel lakás, nem kis lyuk. igen, hisztis vagy.
 18/43 anonim ***** válasza:
92%
Ez azért fura nekem, hogy pont panelban ne lenne elég meleg víz. Ott távhő van, nem bojler, korlátlanul jön a meleg víz.
2013. jan. 6. 20:03
 19/43 A kérdező kommentje:

Igen, inkább élek még pár évig itthon, és gyűjtök pénzt...

16 évesen hagy ne legyen már kötelező odaköltöznöm.. Főleg, hogy ilyen a lakás..

2013. jan. 6. 20:03
 20/43 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, mi van ott, de kb 20 percig elég a melegvíz. Nem értek ehhez.
2013. jan. 6. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!