Tényleg hisztis lennék emiatt? A családom szerint igen.
A párommal szeretnénk összeköltözni. Ő egyedül él, én pedig még a szüleimmel, szóval az ő lakásába költöznék.
De itt kezdődik a probléma.. Én egy nagy, tágas házban nőttem fel, van kert is, külön fürdőszobám van.
Az ő lakása egy pici panel, a konyhában én főzni sem tudok, mert egyszerűen nem férek el. Utálok zuhanyozni, ott meg nincs kád. Ráadásul kb 20 percre elegendő a meleg víz, hajat mosni még nem mertem nála.
A meleget nagyon nehezen bírom a vérnyomásom miatt, a páromnál pedig nagyon meleg van nyáron és klíma sincs.. :S
Ráadásul van 2 macskám, akiket mindenképpen vinnék magammal, de ők nem benti cicák. A szabadban végzik el a dolgukat, nincsenek alomhoz szokva, ez pedig a panelben muszáj lenne..
A szüleim szerint nagyon hisztis vagyok és "költözzélmárel". Mondjuk nem vagyok a szívük csücske, lehet, csak ezért mondják.. Ti mit gondoltok? Sok időt töltök nála, de gyűlölöm azt a lakást!!:(
Igazatok van.
Inkább odaköltözök, hátha szívrohamom lesz a vérnyomásom miatt! Köszönöm a válaszokat!
És ez miért hiszti? Áruld már el!
Nem lehet főzni, még a párom sem tud, mert nem fér el! Rendel inkább kaját.
Vagy a vérnyomásom a hiszti? Hát drágám ez nem hiszti-nem hiszti kérdése...
Valakinke az alyuk is egy életet jelent.. majd ha felnősz, akkor rájöszs, hogy ott is van élet.
Pontozz le nyugodtan, de egy elkényeztetett, hisztis pic*a vagy.
Örülj annak, hogy a párod egy saját lakást tol a segged alá, amibe lakhatsz és csak a rezsibe kell befizetned.
Rengeteg ember albérletbe kezdi az életét és sokszor ott is fejezi be.
Gondolom még egy percet sem dolgoztál..
Igen, inkább élek még pár évig itthon, és gyűjtök pénzt...
16 évesen hagy ne legyen már kötelező odaköltöznöm.. Főleg, hogy ilyen a lakás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!