Miért ilyen a családom?
Már 9 éves korom körül azt akartam, hogy ha felnövök akkor segítek valahogy az afrikai embereken. Dolgokat akartam nekik küldeni de később rájöttem, hogy nem érne el hozzájuk. Mostanában eszembe jutott, hogy majd ha lehet és megtehetem örökbe fogadok egy afrikai gyereket. Mielőtt izélnétek hogy úgyse, nem fogsz örökbe fogadni stb szólok, hogy egyáltalán nem biztos, de nem lehet tudni. Azért szeretném mert nagyon sajnálom szegényeket és szeretnék segíteni, megszakad a szívem amikor ilyen filmeket, képeket látok. Ettől sokkal jobban érezném magam mert boldoggá tenne ha segíthetnék egy ilyen gyereken. Az előbb anyám meg nagyanyám beszélgettek, kimentem hozzájuk és valahogy szóba jött és mondtam, hogy egyszer majd örökbe fogadok egy frikait. Erre anyám: azt mááár.. akkor inkább valami normális vérűt! Nagyanyám: pfff inkább szüljél ha eljön az ideje! A nővérem azt gondolja a feketékről, hogy undorítóak. Apámnak inkább nem is beszélek róluk. Régebben nekem is volt egy kis rasszista beütésem de szerencsére elmúlt, csak a cigányokkal szemben nem. Azt hiszem nem kell magyaráznom, hogy miért (főleg hogy borsodi vagyok). De mégis miért kell így viselkedni? Szegények nem tehetnek semmiről, nem bántottak senkit.
15/L
Lehet furán hangzik, de így csak 1nek lenne jobb sorsa, viszont az éhinség súlytotta részeken vannak táborok ahol már normális kaját fogyasztani képtelen állapotból varázsolják talpra őket, úgy két hét alatt, napi 1dodóba kerülő mogyorókrém koncentrátummal, gyakorlatilag 3500 ból életet menthetsz.
Szia,
Elsősorban tiszteletre méltó ez a hozzáállásod akármilyen fiatal is vagy, ez ne vesszen ki belőled.
De, igen, illik is ide egy nagy DE, én sem tudnám elfogadni, ha a lányom ilyen dologgal jönne nekem.
Miért? Egyszerűen nem, maga az örökbe fogadás is egy érzékeny kérdés, főleg egy másik kontinensről xD
A családod részéről ez teljesen normális reakció, hogy megdöbbennek, plusz mindenki (én is) tele vagyok előitélettel.
Ha már ennyire Afrika mániád van, akkor miért nem mész oda ki jótékonykodni, esetleg orvosnak, vagy valami ilyesmi? Ekkor legalább nem csak egy gyermeken segítesz, hanem többen is.
Amúgy érdemes lenne majd egyszer, ha nagyobb leszel, kilátogatni Afrikába, mondjuk túrázni egyet a Niger folyó mentén xD
Hahó Kérdező, idézve téged:
"Magamnak gyereket szulni nem biztos hogy akarok. Vagyis jo lenne de nem tudom."
Csak nem félsz a szüléstől? xD Tuti, hogy be vagy parázva, ezért gondolod ezt az örökbefogadós dolgot ennyire "komolyan" :)
és majd az első randin úgy mész oda mindenkihez, hogy 'szia xy vagyok majd afrikai gyereket szeretnék örökbe fogadni, ha ezzel bajod van, menj is haza' ? elég vicces lenne :DDD ha meg már együtt vagytok x ideje és csak ebben nem ért egyet, nem biztos, hogy elhagyod emiatt.
amúgy igen, sokkal többet érne ha kimennél dolgozni vagy küldenél pénzt, stb... ne majmoljuk már angelina joliet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!