Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kik otthonülősek / egyedül...

Kik otthonülősek / egyedül eljárósak?

Figyelt kérdés

Nem szeretek sokszor társaságba menni.

Rengeteg hobbim, érdeklődésem van.

Itthon szoktam zene közben olvasgatnia neten témákról, vagy képet szerkeszteni, vagy régi képeket visszanézni vagy kreatívkodni; filmezni és közben sudokuzni v. szintén kreatívkodni. Cikkek, fórumok kapcsán az adott témáról elgondolkozni, tervezni stb.

Sokszor úgy érzem, egy este itthon a különc (kb csak általam hallgatott) zenékkel és a fórumokkal sokkal jobban pihentet, mint egy este egy teaházban v. közösségi alkalmon. (A kocsmát, diszkót utálom)

Szeretek egyedül elmenni fotózni, sétálni, úszni, bringázni. Egyrészt jól elgondolkozom, és zajlanak az események, mint maga az úszás v. a fotótémakeresés; másrészt olyan vagyok, hogy inkább felkerekedek, mint 10 embernek könyörögni majd szomorkodva otthon maradni, miután mind visszamondták.

Nekem heti egy, két, szünidőben inkább 2-3, max. 4 társas összejövetel bőven elég. Ott is inkább a kettes összejöveteleket szeretem, mert akkor nemcsak én alkalmazkodom, hanem hozzám is alkalmazkodnak.

Van még ilyen ember?

2012. nov. 5. 13:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

08:22

azta mindenit, erre egyedül nehéz lett volna rájönnöd!

2012. nov. 23. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!