Csak én vagyok ilyen egyedül és én nem találtam meg az igaz barátokat? Vannak barátaim, de egyik sem olyan, mint amilen barátságok a filmekben vannak. Mindenki azt mutatja milyen boldog, megy ide-oda, de valójában jól érzik magukat ezek az emberek?
A legutóbbi barátommal közel egy évig volt jó a kapcsolatunk, heti 2-3x találkoztunk, de elkezdett kihasználni. Mindig átjött és csak itt kajált, ha mentünk valahova mindig sírt a szája, hogy nincs pénze, fizetek -e... Aztán amikor nálam egyszer nem volt pénz, ketten ettünk egy pizzát, amit ő fizetett és másnap volt mersze elkérni 300Ft-ot ezek után...
Ez az ő részéről nem barátság és most én érzem magam rosszul, mert megszakítottam vele ezt a túl közeli barátságot... Mindig ilyenekkel találkozok össze. :/
mint amilyen a filmekben vannak? miért milyenek a tévében a barátok?
(de azért azt tudod ügye, hogy amit a tv-ben látsz az nem a valóság!)
Szerintem öribarik nem léteznek. Időről-időre találsz egy jó barátot, de előbb vagy utóbb szétválnak az útjaitok...
Hasonló helyzetben voltam én is... én voltam a "pénzes" a társaságban... amikor elfogyott a pénz ott véget ért a barátság. Lettek új barátok és mindig lesznek is, de öribarik nem léteznek!
Nemed korod? :D
Pont ilyen barátot keresek énis :)
17F
Jaés merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!