Szeretnék egyedül lenni, az emberektől távol míg meg nem változom, hova menjek?
szerintem magányban nem tudsz "csiszolni" a stílusodon.
én egy buddhsta kolostort javasolnák. én voltam 6 hónapig sri lankán és egy más ember lettem.
Országon belül: Bárhova csak legyen nyugis. pl kiveszel egy kis tanyát...
Ha országon kívül: Indiát ajánlom. Igaz Sai baba meghalt,és nem az igazi,de rettenetesen jó,lenyugodsz,más ember leszel.stb
A budha kolsotor az nagyon jo ötlet teljesen megfogsz változni,mert egy hit közöségben élsz.Ami által meg változik a szemléleted is.Tulajdonképen egy teljesen másvilág alakulki benned egy másik éned fejlödik általa ki.
Nem tudom menyit tudsz roluk. Ha érdekel röviden majd e irom.
viszont nem kell külföldre utaznod itt egy cim érdeklödhet ha érdekel.
MAHAMUDRA MEDITATION CENTER Kunhegyes, Hungary, No. 8 Május 1. Street
itt találsz telefon számot is.
A magány nem adja azt, amire vágysz, közösségbe menj, lehet a saját vallásod szerinti vagy nem vallási alapú. Csak a "másik" által fejlődünk. A Nagy Ő-re pedig szintén másik, kisebb nagy Ő-k által válsz éretté... De ezt nem tudod előre, hogy melyik lesz aztán a legnagyobb ő... Sokat kell bukdácsolni az életben, nem úgy van, hogy csendben felkészülünk, aztán jöhet az igazi élet. EZ már maga az élet, minden tökéletlenséggel és melléfogással együtt. EZT tanuld meg szeretni s elfogadni, s benne magadat mint tökéletlen, de szerethető lényt... :)
Az Élet maga az ÚT, nem a cél...
Mostanában az El Camino a divat, Indiának nagyon kis része való európai embernek, a buddhistáknek sem az az élet céljuk, hogy megzuhant nyugatiakat pátyolgassanak.
Erdély még jó lehet, ilyen célra, közel is van, szép is, és nem olyan drága.
Én tudom mire gondolsz. Átmentem ezen.
Az ilyen változáshoz, azért nem jó, ha sokan vesznek körül - azért is vágyik nagyobb "magányra", csendre az ember -, mert a gondolkodásban csak megzavarnák őt.
A nagy felismerésekhez csend kell, és egy bizonyos szintű őszinteség, és önreflexió kifejlesztése magaddal szemben.
Vannak akik ilyenkor lesznek betegek, akár évekre, mert sajnos másképp - tudattalan -, úgy gondolják, nem kapnának időt megtalálni, amit magukban keresnek, és hát ha beteg az ember, úgymond "kiharcolja" magának az időt a gondolkodásra, és hogy hagyják békén.
De neked nem kell betegnek lenned, jól írták már egy páran - utazz el x időre. Ha erre vágysz, az nem véletlen.
Van amit rendezned kell magadban, változásra szomjas a lelked.
Ha szeretnél erről beszélgetni, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!