Érezted már azt, hogy teljesen egyedül vagy? Azt, hogy nem számíthatsz senkire?
Senkim sincsen. :( Nagyon kaki érzés... Egy "barátom" van akiben megbízok, de őt nem is igazán ismerem, lehet,hogy csak azért bízok benne?!...
Annyi csalódás ért az életben...mindenki csak átvágott és kihasznált.
Miért ilyenek az emberek? Miért kell ezt tenniük? Ti is éreztétek magatokat nagyon "egyedül"? Hogy tudtatok újra felállni és újra bízni? :(
csak egyszerűen fel kell állni, nagy erőt kell venni magadon és meg kell mutatni, hogy nem bírnak veled :-D
mindig így érzem magam, van 1-2 normálisabb barátom, de ők nem tudnak segíteni soha az olyan bajokban, amik érnek , úgyhogy mindig így érzem magam szinte
Én beletörődtem hogy egyedül vagyok. 1 Legjobb barátom van akiben teljesen megbízok és bármit megtennék érte.Csak ő éltet.Ha nem lenne, énse lennék :)
De mint ahogy minden más ember mondja egyedül lenni rossz.Valaki megtörik, valaki élvezi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!