Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kik otthonülősek / egyedül...

Kik otthonülősek / egyedül eljárósak?

Figyelt kérdés

Nem szeretek sokszor társaságba menni.

Rengeteg hobbim, érdeklődésem van.

Itthon szoktam zene közben olvasgatnia neten témákról, vagy képet szerkeszteni, vagy régi képeket visszanézni vagy kreatívkodni; filmezni és közben sudokuzni v. szintén kreatívkodni. Cikkek, fórumok kapcsán az adott témáról elgondolkozni, tervezni stb.

Sokszor úgy érzem, egy este itthon a különc (kb csak általam hallgatott) zenékkel és a fórumokkal sokkal jobban pihentet, mint egy este egy teaházban v. közösségi alkalmon. (A kocsmát, diszkót utálom)

Szeretek egyedül elmenni fotózni, sétálni, úszni, bringázni. Egyrészt jól elgondolkozom, és zajlanak az események, mint maga az úszás v. a fotótémakeresés; másrészt olyan vagyok, hogy inkább felkerekedek, mint 10 embernek könyörögni majd szomorkodva otthon maradni, miután mind visszamondták.

Nekem heti egy, két, szünidőben inkább 2-3, max. 4 társas összejövetel bőven elég. Ott is inkább a kettes összejöveteleket szeretem, mert akkor nemcsak én alkalmazkodom, hanem hozzám is alkalmazkodnak.

Van még ilyen ember?

2012. nov. 5. 13:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Engem per pill egyik egyetemi csoporttársam b*szogat, akivel pedig jóban vagyok, hogy miért nem vagyok bulizós és miért vagyok otthonülős."

nem lesztek sokáig jóban. kivéve, ha kényzserkapcsolatokkal vagy tele, mint a legtöbb ilyen ember. eleve nincs önbizalmad, azért van szükséged ilyen idióták jelenlétére.

ezeket egyszerűen el kell kerülni.

"Erre azt felelte, hogy azok igazából csak pótlékok."

ugyanilyen pótlék csak a bulizás is. meg a piálás meg a cigi meg a stb ami mind ezekkel a szemléletekkel jár. ha 1 ilyen embert is megismersz jobban, rájössz, hogy az egész élete csak egy pótlék, menekvés a halál és a semmi elől.

ültess le 10 ilyen embert zene, pia, cigi nélkül egymás mellé és nagyon roszul fogják érezni magukat. mert csak ez tartja össze a társaságot. meg az ökörködés, ami pia nélkül ugye nagyon nehéz. de biztos nem fognak beszélgetni arról, hogy milyen könyvek jelentek meg ebben a hónapban, vagy mik az élet nagy kérdései, csak felszínes sablonszövegek lesznek.

úgy látom neked pont ez a problémád, hogy még nem vagy elég önálló, ezért keresel valakit, aki hasonló hozzád. de ha találsz, hidd el, nem lesz szükséged ilyen emberekre. az emberi kapcsolatok nagy része csak színjáték, aki tudja hogy a kapcsolatok irányítják a világot, az "kapcsolatépítésnek" hívja. de valójában ezek mind felszínes dolgok. amolyan üzletelés, de sosem barátság, ami valódi érdeklődésen vagy kölcsönös odaadáson alapulna. és ezek az emberek sokszor nagyon unalmasak és egyszerűek - számomra.

2012. nov. 9. 08:11
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, aranyosak voltatok!

Tud valamelyikőtök pályaválasztási tanácsadót? Vagy valamelyikőtök foglalkozik netán ilyennel?

Rossz szakot választottam és menekülnék róla. :/

2012. nov. 21. 13:24
 13/21 anonim ***** válasza:

vannak ilyen intézmények

[link]

[link]

[link]

szerintem ezek mind pestiek, de lehet, van kirendeltségük, vagy keress kifejezetten a városodban

2012. nov. 21. 17:32
 14/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Azért nem tetszik az a szak, amit választottál, mert nem jössz ki a többiekkel, vagy a tantárgyak miatt? Fent leírtad, hogy mik az érdeklődési köreid, úgy gondolom, tudod mi foglalkoztat. Akkor mégis hogy történt, hogy rossz szakot választottál, ha egész nap csak az érdeklődési körödből fakadó dolgokkal foglalkozol? Vagy talán a másik eset áll fent? Mármint hogy az emberek miatt akarsz máshová menni? Sajnos nagyon antiszociálisnak tűnsz nekem. Ajánlom, hogy olyan munkakörben helyezkedj el, ahol nem kell kommunikálnod sokat másokkal, így nem tudnak idegesíteni.

Amúgy meg a magánéletre kitérve, pont az ilyen férfiakkal vannak problémáim, akiknek semmi fogalmuk nincs a nőkről, így ha udvarolnak, azt olyan hülyén teszik, hogy az eszméletlen. Ezt mind azért, mert nem járnak eleget társaságba, nem osztják meg egymás között a dolgaikat. Nem azt mondom, hogy járj buliba, de azért társaságra szükség van, mert később problémáid lesznek a magánéletben és a munkahelyen (ha egyáltalán lesz).

2012. nov. 21. 19:32
 15/21 anonim ***** válasza:

19:32

Nekünk pasiknak meg az olyan nőkből kik emberszámba se veszik a pasit, ha az nem dugott meg előttük 15 nőt.

2012. nov. 22. 09:55
 16/21 A kérdező kommentje:

68%: Nem pont Te írtad az első oldalon a véleményed a túl bulis emberekről? Vagy %-egyezés van?

Heti 2-4-nél többet nem fogok tudni eljárni, mert hajszolt, fáradt leszek, és nem marad idő a számomra fontos dolgokra.

Egyébként lány vagyok! :)

Hát a szak, amin vagyok, nagyon nem arról szól, amire gondoltam... Ráadásul semmi jövője.

A tárgyakkal nem lehet bajom, mert még alapozótárgyak vannak. Az alapozást minden szakon át kell vészelni.

Vannak aranyos emberek, 4 emberrel mondhatni barátnők vagyunk, és még többel jóban vagyok.

Egyszerűen ha ezt elvégzem, és véletlen lesz is munkám, nagyon nem arról fog szólni, amit szeretnék. Ezt nem tudnám szívvel lélekkel csinálni.

2012. nov. 22. 14:26
 17/21 anonim ***** válasza:

ssx44 kicsit már unalmas, hogy mindenhol reklámozod, hogy szűz vagy.

azért mert valaki hülyeséget ír, nem kell neked is rákontrázni.

kérdező:

megnézted amiket linkeltem? ha közel laksz pesthez akkor el is látogathatsz oda. de szerintem még az is lehet hogy emailban is tudnak segíteni.

2012. nov. 22. 15:58
 18/21 anonim ***** válasza:

Csak a százalék egyezik meg, nem én írtam.:)

Nem baj, ha lány vagy, max. a csajozós részt ne vedd magadra.

2012. nov. 22. 16:24
 19/21 anonim ***** válasza:

15:58

unalmas? akkor minek olvasod el? Ott a nevem, át tudod ugrani a megjegyzésemet. Ne én legyek már a hibás azért is, mert te mindent elolvasol.

Amúgy nem hangoztatom, már rég nem vagyok az. De nagyon megbántam hogy olyan szerencsétlennek adtam aki nem érdemelte meg! Örök életemre kísérteni fog ez, és sosem fogok tudni rajta változtatni!

2012. nov. 22. 18:20
 20/21 anonim ***** válasza:

végül is igazad van, szerintem eddig is volt pár hülye megnyilvánulásod, át kéne ugrani a válaszaidat.

csak én nem vagyok ez a fajta, de akkor így lesz.

2012. nov. 23. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!