Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan egyedül érzem magamat!...

Olyan egyedül érzem magamat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vannak barátaim,de úgy érzem ha valami baj lenne nem állnának ki mellettem,holott én megtenném.A "legjobb" barátnőm itt lakik pár házzal arrébb és szinte sose találkozunk,csak suliba mert évfolyamtársak vagyunk. Nincs tesóm és olyan egyedül érzem magamat!Barátom sincs...Mit csináljak??Tudom,keressek új barátokat,dee hol??? Nem tudok!

2012. okt. 29. 22:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?:)
2012. okt. 29. 22:23
 2/13 A kérdező kommentje:
14:)
2012. okt. 29. 22:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Próbálj meg új barátokat keresni.Nem jó ez az állapot,sajnos átéltem és még visszagondolni is rossz rá,még a gyomrom is felfordul a gondolattól, hogy milyen volt évekig tök egyedül.Nagyon rossz volt.De nem lehetetlen barátokat találni,csak nyisd ki a szemed és járj el sokat,ha kell,mozdulj ki egyedül is.
2012. okt. 29. 22:24
 4/13 anonim ***** válasza:
eszem a szivedet, hát társaságba nem jársz? Barátot szerezni ráérsz még, (ami a párkapcsolatot illeti), de igazi barátot lelni, aki a bajban is kiáll melletted, valóban nem könnyű...
2012. okt. 29. 22:27
 5/13 anonim válasza:
Suliban? Osztályban sincs senki?:/
2012. okt. 29. 22:28
 6/13 A kérdező kommentje:
persze , ráérek még barátot szerezni,nem is akarok még...Csak sok fiú odáig van értem,hogy húú meg milyen szép stb,persze ez jól esik. és a lányok már ez miatt is "lenéznek" egyfolytába olyanokat mondanak hogy buta meg stbstb. és ha valaki megismer akkor mindig mondja ,hogy nem is olyan vagyok ,mint aminek beállítanak,ellehet velem beszélgetni,és megbíznak bennem,de ezek általában fiúk..vannak barátnőim ,de tényleg úgy érzem,hogy nem állnának ki mellettem ...:/
2012. okt. 29. 22:31
 7/13 anonim ***** válasza:
És mi az amit te elvársz a baráttól (barát vagy barátnő?) Milyen barátot szeretnél? Gondolod h itt a gyakorin megtalálhatnád? Vagy csak tanácsért tetted fel a kérdést?
2012. okt. 29. 22:35
 8/13 A kérdező kommentje:
nem azért tettem fel a kérdést,hogy majd itt megtalálom. tanácsra lenne szükségem. nem várok el tőle nagy dolgokat, álljon ki mellettem,szeressen,tanácsod adjon ha szükség van rá,és meghallgasson,segítsen.
2012. okt. 29. 22:38
 9/13 anonim ***** válasza:
szeretetéhes vagy. Vannak problémáid amit nem tudsz senkivel sem megbeszélni?
2012. okt. 29. 22:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát van olyan amit inkább megtartok magamnak,de a kissebbeket elmondom nekik. De nem olyan igazi a kapcsolatunk hogy mindent megtennénk egymásért. SAJNOS! én nagyon szeretnék egy olyan baráti kapcsolatot amiben mindez megvalósulhat.
2012. okt. 29. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!