Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan egyedül érzem magamat!...

Olyan egyedül érzem magamat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vannak barátaim,de úgy érzem ha valami baj lenne nem állnának ki mellettem,holott én megtenném.A "legjobb" barátnőm itt lakik pár házzal arrébb és szinte sose találkozunk,csak suliba mert évfolyamtársak vagyunk. Nincs tesóm és olyan egyedül érzem magamat!Barátom sincs...Mit csináljak??Tudom,keressek új barátokat,dee hol??? Nem tudok!

2012. okt. 29. 22:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én úgy látom Kislány h elég magasra tetted a mércét. Nem mintha luxus lenne egy olyan barát amilyenre te vágysz, de azért ilyen nem terem minden bokorban. Én szeretnék segíteni Neked, de csak azt tudom mondani, hogy járj el társaságba. Kezdj el valami újat, vagy sportot, vagy járj valamilyen szakkörre, hogy új arcokat ismerj meg, amiből majd valakivel igazi barátság alakulhat ki.
2012. okt. 29. 22:51
 12/13 anonim válasza:

Ha szeretnél, nekem írhatsz..persze, tudom, hogy így hírtelen nem nyílsz meg, stb, de összeismerkedhetünk, beszélgethetünk, ha gondolod.

hűséges, jó barát vagyok, akivel mindent meg lehet brszélni, kiáll a barátai mellett, és segít, ahol tud...szóval ha gondolod, írj rám bátran :)

17/L

2012. okt. 29. 22:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Na látod:)

Jó barátságot kettőtöknek:)

2012. okt. 29. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!