Nekem sosem lesz barátom, barátaim stb?
Figyelt kérdés
fb-n csak azt látom hogy még azoknak a lányoknak is van barátja (pasi), akikről igazán nem gondolná az ember. csúnyák, csendesek, stb. ők hogy csinálják? én idegenek előtt annyira kínosan érzem magam, és mindig érzem hogy a szívem majdnem kiesik a helyéről.. miért vagyok ilyen ideges? megszólalni sem merek.2012. szept. 29. 14:53
1/6 anonim válasza:
Önértékelési problémáid vannak, egy kis önbizalomhiánnyal megfűszerezve.
2/6 anonim válasza:
barátkozz neten :-) 10 emberből 1tuti a közeledben lakik :-)
4/6 anonim válasza:
A bepasizáshoz nem kell partiarcnak lenni, de muszáj képesnek lenned arra, hogy valamennyire barátságos és kedves legyél egy fiúval, aki érdekel (mosoly stb.), és legalább valamennyit beszélj hozzá, ha más nem, kérdéseket tegyél föl neki. Hány éves vagy?
5/6 anonim válasza:
Nekem sincsenek barátaim az utálatos természetem miatt és barátom sem lesz sose :) Már megbékéltem a gondolattal.
6/6 anonim válasza:
a csúnya csendes lányok úgy fognak pasit hogy nem ellenkeznek, mikor az bepróbálkozik
elárulok egy férfistratégiai titkot, hogyan keresnek a legtöbben párt: lyuk-lyuk
ideges meg azért vagy mert nincsenek tapasztalataid és a félelmed erősebb a vágyadnál. amíg nem tudsz normálisan beszélgetni egy fiúval, mert nem embernek látod hanem leendő "pasidnak", addig nem is hiszem hogy sok sikerrel fogsz járni.
és bizonyára mivel nem ismered a fiúkat, eleinte jópárszor át is fognak vágni.
fb meg gondolom facebookot jelent, felejtsd el a virtuális életet, vagy ha már közösségi oldalaknak a tagja vagy, használd fel ismerkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!