Ugy érzem hogy a barátaim csak kihasználnak, de ha nem barátkozom továbbra is velükk akkor egy barátom sem lessz most mit tegyek?
régen jóbarátok voltak de hát eleinte 1 kicsit éreztem azán hogy egyre idő sebbek lettünk egyre jobban látam...
szóval közöltem velük és csak anyit mondtak h: "szóval már ittartunk" teljesen nemértettem a választ de így jobb lesz!és köszönöm a válaszokat!!
azthiszem nincs igazság ezen a földön!
már 2 napja h közöltem velük és semmi!rajtuk még egy szemernyi szomorúság sem látszott csak az egyikük írta h neki fontos a barátságunk...
de én már kezdem magam egyre jobban egyedül érezni és jobban mint akkor mikor még "barátok" voltunk!!!
nem értem...őket meg sem hatja én meg már üvölteni tudnék h mért csinálták ezt velem mikor én mindig melletük voltam...
Most legalább tudod hogy kik a barátok.
Ha azok lettek volna rohantak volna utánnad hogy most mi a baj és hogy miért döntöttél így.
Szerintem jó döntést hoztál.
Légy erős.
Szia.
fáj be vallanom deh naon igaz amit mondtok...
de mostmár tudom h ez volt a legjobb döntés hát inkább ne legyen barátom mint h ilyenek legyenek...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!