Elegem va mindenből. Miért kellene élni?!
Segíteni neten próbálkoztam h tanácsokat adtam,abba kb még jobban belehülyültem; egyéb módon nincs lehetőségem...Csinálnám,de nincs rá lehetőség:( Legalábbis ahol élek,ott nem...
Vallásosnak tartottam magam,nem csak templomba-járós voltam...Egyszerűen már sok lett abból , hogy csak a rossz vesz körül és semmi jót nem látok...Hiába keresem...És hiába próbáltam segíteni valakin,csak annyi lett az eredmény,hogy talán sikerült,de lehet nem és már szóba sem áll velem :'( ... De bonyolult hogy hogy jutottam idáig..Szép lassan,de biztosan....
Bács megye, kisváros
Átlagos kinézet...
Biztosan találsz olyanokat, akik örülnek, ha segítesz nekik! Menj be pl. a Karitászba, sokszor örülnek az önkéntes munkaerőnek.
Na meg ha komolyan vallásos voltál, akkor bbiztosan vannak olyan ismerősedid, akik szintén vallásosak, és hátha lelket öntenek beléd.
Na meg beszélj a pappal! Ha valami miatt nem lenne szimpatikus, akkor keress egy másik papot! Vannak úgymond "jófej" papok!
Pl. Ő: [link]
Neki sokszor kellenek önkéntesek is!
# 38/38
Ő tényleg jó...Járt erre is,szimpatikus volt nagyon...Van még egy pap,akivel elvileg beszélhetnék,de félek mit reagálna a baromságaimra...:(
# 36/38
Bocs,de szerintem lényegtelen hogy merre. Kicsit Kecskeméttől arrébb ...olyan 30km-re... Lényegtelen kis sz@r városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!