Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elegem va mindenből. Miért...

Elegem va mindenből. Miért kellene élni?!

Figyelt kérdés
Már mindenből elegem van...Mindenki becsapott akiben kicsit is tudtam bízni:( Már régóta foglalkoztat az öngyilkosság gondolata és akárhogy is gondolok bele,szinte az tűnik mindig a legjobb megoldásnak...Még csak 20 vagyok,de már elegem lett...Semminek nem látom értelmét,bízni sem tudok már...elegem van...Van így még valaki? Vagy mondjátok meg hogy mi az ami titeket visszatart az öngyilkosságtól....

2012. aug. 27. 15:19
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Segíts másokon! Vállalja karitatív munkát. Attól boldog leszel! Hogy beteg gyerekeknek, hajléktalanoknak vagy elhagyott állatoknak szeretnél segíteni, azt döntsd el te!
2012. okt. 17. 10:10
 32/44 A kérdező kommentje:

Segíteni neten próbálkoztam h tanácsokat adtam,abba kb még jobban belehülyültem; egyéb módon nincs lehetőségem...Csinálnám,de nincs rá lehetőség:( Legalábbis ahol élek,ott nem...

Vallásosnak tartottam magam,nem csak templomba-járós voltam...Egyszerűen már sok lett abból , hogy csak a rossz vesz körül és semmi jót nem látok...Hiába keresem...És hiába próbáltam segíteni valakin,csak annyi lett az eredmény,hogy talán sikerült,de lehet nem és már szóba sem áll velem :'( ... De bonyolult hogy hogy jutottam idáig..Szép lassan,de biztosan....

2012. okt. 17. 15:08
 33/44 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2012. okt. 17. 15:52
 34/44 anonim ***** válasza:
Jól nézel ki? Még1szer feltetszem e kérdést
2012. okt. 17. 16:27
 35/44 A kérdező kommentje:

Bács megye, kisváros

Átlagos kinézet...

2012. okt. 17. 16:33
 36/44 anonim ***** válasza:
Én is Bács megyei vagyok,Kecskemét mellett lakom.Te melyik kisvárosban laksz?
2012. okt. 17. 17:16
 37/44 anonim ***** válasza:
Akkor menj el kur*ának... lehet hogy még élveznéd is és pénzt is keresel amit majd elkölthetsz heroinra vagy kokainra
2012. okt. 17. 19:09
 38/44 anonim ***** válasza:

Biztosan találsz olyanokat, akik örülnek, ha segítesz nekik! Menj be pl. a Karitászba, sokszor örülnek az önkéntes munkaerőnek.

Na meg ha komolyan vallásos voltál, akkor bbiztosan vannak olyan ismerősedid, akik szintén vallásosak, és hátha lelket öntenek beléd.

Na meg beszélj a pappal! Ha valami miatt nem lenne szimpatikus, akkor keress egy másik papot! Vannak úgymond "jófej" papok!

Pl. Ő: [link]

Neki sokszor kellenek önkéntesek is!

2012. okt. 17. 20:03
 39/44 A kérdező kommentje:

# 38/38

Ő tényleg jó...Járt erre is,szimpatikus volt nagyon...Van még egy pap,akivel elvileg beszélhetnék,de félek mit reagálna a baromságaimra...:(

2012. okt. 17. 21:51
 40/44 A kérdező kommentje:

# 36/38

Bocs,de szerintem lényegtelen hogy merre. Kicsit Kecskeméttől arrébb ...olyan 30km-re... Lényegtelen kis sz@r városban.

2012. okt. 17. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!