Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan rosszul vagyok. Elegem...

Olyan rosszul vagyok. Elegem van mindenből. Mi lehetne a megoldás?

Figyelt kérdés

Utálom magam. Ronda vagyok,nem si kicsit. Ez ellen mit lehet tenni? Szerintem semmit.

Másik dolog az,hogy szüleim elválnak,ami nem is akkora nagy probléma,csak hogy apám semmit nem ad nekünk.

Nagyon egyedül érzem magam! Nem igazán vannak barátaim :SS Mit csináljak?

14/L

2012. ápr. 26. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem még nálad is van csúnyább
2012. ápr. 26. 16:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit csinálj? Kicsit kényeztesd magadat, lazíts egyelőre. Foglald el magadat, olvassál, nézz meg egy normális filmet, hívd fel a barátaidat, de legjobb lenne, ha sportolnál valamit, ha más nem, menj el egyet futni.

Utána zuhanyozzál le, vedd fel a legjobb ruhádat, amiben jól érzed magadat, ha úgy érzed, kicsit sminkelhetsz is, és nézz a tükörbe. UGye, hogy most másként érezed magadat.

Szüleid válásával kapcsban nem tehetsz semmit, ez az ő dolguk, ami sajnos téged is szomorít. Esetleg annyit tehetsz, hogy odamész anyukádhoz, átöleled, és biztosítod róla, hogy számíthat a nagylányára, segítesz neki és nagyon szereted. LEgyél vele türelmes, és kérd meg, hogy ő is legyen az veled most, a nehéz időkben.

Ja, azt írod, nem igazán vannak barátaid. A "nem igazán" ugye azt jelenti, hogy van azért egy-kettő barátszerűség. Vedd a fáradtságot, és ápold ezeket a baráti kapcsolatokat, attól fognak elmélyülni igazán. Légy olyan, amit te is elvársz egy igaz baráttól, pl. legyél velük rendes, segítőkész, őszinte, nyílt, stb.

És fel a fejjel, minden korodbeli szokta néha magányosnak és rondának érezni magát, még azok is, akikről nem gondolnád.

2012. ápr. 26. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
amíg nem nézel ki így.: ----> [link] örülj.
2012. ápr. 26. 19:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy általában azok a lányok mondják rondának magukat, akik valójában nagyon is szépek! Biztos Te is nagyon szép vagy, csak Te látod másképp magad!!!
2012. ápr. 27. 07:08
 5/9 A kérdező kommentje:

utolsó nagyobb problémám is van.

élet-halál dolog.. nagypapám.

és nehogy azt hidd, hogy nem vagyok ki miatta..

2012. ápr. 27. 18:44
 6/9 anonim ***** válasza:

küldj magadról képet, megmondom a véleményem..

nekem is voltak már ilyen hónapjaim..

14L

2012. ápr. 27. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
küldhetsz nekem is képet 15/L
2012. ápr. 27. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem is küldhetsz 15F

van egy lány az osztályban, ő is csúnyának gondolja magát, szerintem ő a legszebb, csak nem merem elmondani neki :/

2012. ápr. 29. 11:14
 9/9 anonim ***** válasza:
küldj képet privátba
2012. ápr. 29. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!