Elegem van mindenből! Most mit csináljak?
Megint családi balhé van és én meg csak bőgök a szobámban....elegem van....mit csináljak hogy legyen már egy, csak egyetlen kibszott jó nap az életemben??!
Nem tudom mit tegyek....már ha megölném magamat az lenne a legegyszerűbb... nem is hiányoznék már senkinek:'(
nincsenek barátaim...
A legnagyobb probléma az, hogy nem én vagyok anyámék kedvenc gyereke, mert kicsit se vagyok olyan, mint ők
???
Azért remélem tudtam segíteni. Szívesen.:)
Remek megint a vádaskodás bszameg....
mert itt csak ezt lehet csinálni???!
Igen, tanulok! Egyetemre készülök, ilyen más nincs a családban. Most emelteztem 2 tárgyból is és ha szóbelin nem 0 pontra felelek akkor minden tárgyam 5 ös...
még valami vád ellenem??!
Barátaim nincsennek, mert nem bulizom. nem vagyok olyan, mint mások. nem vagyok egy közvetlen ember. délutánonként meg nem mehetek sehova mert ha nincs rendben a lakás, akkor én vagyok a szr itthon és engem bántanak a szüleim nem a tesóméiat, még akkor is ha nem nekem kellett volna megcsinálni mindent....
Ez jóhír, ha felvesznek csak szeptemberig kell kibírnod, akkor teljesen más közegbe kerülsz, ahol újra tudod majd kezdeni. :)
Szóval be positive.. nem akarok én itt rosszat neked, csak megkérdeztem, mert inkább akkor szoktak az emberek ennyire maguk alatt lenni, ha nem dolgoznak/tanulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!