Nem tudom mit csináljak. Elegem van mindenből. Mindenki utál?
Figyelt kérdés
minden barátom elfordul tőlem, hátba szúrnak folyamatosan. úgy érzem hogy nekem az lenne a legjobb ha végleg eltűnnék, gondolkoztam rajta hogy egyszerűen csak elmegyek itthonról. folyamatosan rossz a közérzetem eleinte azt hittem hogy csak azért van ez mert a szüleim elváltak, de ez 3 éve történt és azóta sem változott ez meg. minden este sírok, és olyan érzésem van hogy mindenről ami rossz én tehetek. nem tudom elhinni hogy valaki szeret. nem tudom miért. azt sem szeretem ahogyan kinézek. sokszor akartam esténként hogy elaludjak, és soha többet fel se keljek. az apámat nem is érdeklem, egyáltalán nem beszél velem. hiányzik ő is. úgy érzem h mindenkit aki csak egy kicsit is fontos, elveszítek, 3 éve folyamatosan. elegem van. mindent rosszul csinálok, semmiben sem vagyok jó. azokat is megbántom akiket szeretek. mindenről én tehetek. semmi értelme nincs az életemnek. akikben a legjobban megbízok, azok vernek át. nem tudom mit csináljak..2012. ápr. 16. 19:19
1/6 anonim válasza:
Véletlenül nem J. A. a monogrammod?
Amúgy meg nyugi hidd el vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is!
3/6 A kérdező kommentje:
nem J.A. a monogrammom
2012. ápr. 16. 19:45
4/6 anonim válasza:
barátok téren én is szinte így állok:/:(
egyszerűen nem tudom felfogni h akit a barátomnak hittem h képes hátba támadni.néha úgy érzem h inkább egy ellenség mint egy ilyen "barát"
ha van kedved beszélgethetnénk:) már csak azért is megérne egy próbát mert barátok téren egyikünk se áll túl biztatóan.
5/6 anonim válasza:
Sziasztok! Én is csak irigykedni tudok azokra, akiknek vannak igaz barátaik! Egyszerűen számomra ismeretlen ez a fogalom! :S
6/6 anonim válasza:
en is ezt gondolom magamrol ha pesti vagy irhatsz egy privatot aztan beszelhetunk 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!