Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elegem van mindenből! Most...

Elegem van mindenből! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Megint családi balhé van és én meg csak bőgök a szobámban....elegem van....mit csináljak hogy legyen már egy, csak egyetlen kibszott jó nap az életemben??!

Nem tudom mit tegyek....már ha megölném magamat az lenne a legegyszerűbb... nem is hiányoznék már senkinek:'(

2012. jún. 17. 18:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
És te miből jártál pórul szóbelin??
2012. jún. 17. 19:49
 22/30 anonim ***** válasza:

Segítsetek nekem német nyelvvizsgában!!:S:S :D

Hátha eltereli a gondolatokat!!:D

2012. jún. 17. 19:49
 23/30 anonim ***** válasza:
Szóbeli nyelvvizsga előtt egy feles. Menni fog. Tapasztalat. ;)
2012. jún. 17. 19:51
 24/30 anonim ***** válasza:
Levélírásba segítsetek.:D Ti okosak vagytok, hátha tudtok segíteni.:D
2012. jún. 17. 19:59
 25/30 A kérdező kommentje:

Én nem jártam pórul...nem is félek semmitől...

Nekem itthon vannak gondjaim...

2012. jún. 17. 20:18
 26/30 anonim ***** válasza:
Aha, látom mostmár hol értettelek félre.
2012. jún. 17. 20:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Kezdem megérteni, hogy miért voltam kettes magyarból. :)
2012. jún. 17. 20:29
 28/30 anonim ***** válasza:

A sok-sok off után válaszolnék a kérdésre...

Szóval, mit lehet tenni? Nos, ha valóban elkerülsz egy másik városba és ott laksz, akkor hasonló korúak közegébe kerülsz, teljesen más lesz, a mindennapjaid sokkal jobban fognak telni, ha valóban a családod okozza a gondokat.

Nos, örömmel olvastam, hogy egy rendkívül értelmes és tehetséges személy vagy. Ehhez járhatna némi tekintély és önbizalom is. A családodnak el kellene ismernie tégedet. Kicsit sem vagy olyan, mint ők? Miért, te milyen vagy? Egy kitűnő tanuló? Hát ennek örülniük kéne!

És mikor "terrorizálnak" téged, akkor gondold át, hogy mi lenne, ha pl. visszaszólnál, vagy nem engedelmeskednél. Ha nem lenne különösebben nagy következménye, akkor tedd meg! 19 évesen ennyi tekintélyed már lehet. Nem azt mondom, hogy véresen vessz össze a családoddal, hogy kitagadjanak – de állj a sarkadra és állj ki magadért, ha nem te vagy a hibás, és ha megteszed amit kell.

Kereshetnéd a haverok, osztálytársak társaságát is, hogy jobban érezd magad. Ha otthon nem vagy jól, bátran legyél velük!

Otthon keresd a békét, de ha nagyon igazságtalanok veled, állj ki az igazadért!

2012. jún. 18. 22:28
 29/30 anonim ***** válasza:
...és lőn világosság.
2012. jún. 20. 08:34
 30/30 anonim ***** válasza:
Ha nagyon magad alatt vagy, ölelgesd a kedvenc plüssállatodat és egyél sok csokit, az majd megvigasztal és jobban leszel tőle!
2012. jún. 21. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!