Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elegem van mindenből! Most...

Elegem van mindenből! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Megint családi balhé van és én meg csak bőgök a szobámban....elegem van....mit csináljak hogy legyen már egy, csak egyetlen kibszott jó nap az életemben??!

Nem tudom mit tegyek....már ha megölném magamat az lenne a legegyszerűbb... nem is hiányoznék már senkinek:'(

2012. jún. 17. 18:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Meg attól hogy nem bulizol, lehetnek majd barátaid egyetemen. Azért ha lesz gólyatábor menj majd el. ;) Ott mindenki ismerkedni akar mindenkivel.
2012. jún. 17. 19:09
 12/30 A kérdező kommentje:
értem. és ahhoz, hogy ezt megtudd még bunkónak is kell lenned, mert másként nem lehet....meg gondolom az jól esik mindenkinek ha így állbak hozzá az emberek....főleg most nekem aki megint csak bőg minden ilyen szr miatt....már aztis megbántam hogy kiírtam ide ezt a hlye kérdést
2012. jún. 17. 19:10
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat.
2012. jún. 17. 19:11
 14/30 anonim ***** válasza:
68%

I'm sorry, so sorry, babyy.:P

Inkább tanuld a tételeid.

2012. jún. 17. 19:24
 15/30 anonim ***** válasza:
na, megbocsátasz? :D amúgy nekem sincsenek itthon barátaim, mert kolis lévén mindenki jó messze van (6 éve vagyok kolis, aztán az itthoniak elkoptak), úgyhogy a nyár nem lesz valami jó. Bár nem hinném, hogy ez most Téged vigasztal. :P
2012. jún. 17. 19:26
 16/30 anonim ***** válasza:
69%
74%-os miért bunkózol vele most is? -.-
2012. jún. 17. 19:27
 17/30 A kérdező kommentje:

Nem tanulok...soha nem tanultam, most nem fogom elkezdeni... Minek, ha a nélkül is megy minden?

Maradjunk annyiban, hogy örülök, hogy legalább bocsánatot kértél...

Másrészt legalább kibőgtem magamat, most meg dacoskodom kicsit, mert jól esik...

Közben anyám közölte hogy soha többet nem szól hozzám, és én se hozzá, mert nekünk nem kötelező beszélnünk...ennek örülök is valahol...

Nem tényleg nem vigasztal, bár sajnálom, hogy nem lesz túl jó nyarad, bár talán megpróbálhatnál találkozni másokkal, mármint a koliból...

Remélem, hogy a koliban, na meg a fővárosban új életet kezdhetek...

2012. jún. 17. 19:30
 18/30 anonim ***** válasza:

Komolyan? :) Nekem mindenből egy csomót kell tanulnom, egyes zsenik meg jönnek, és tanultak vizsgánként egy éjszakát és átmennek. :\ Két hete tanulok az egyik vizsgámra, egy hete már voltam belőle, de akkor megvágott a tanár. (szóbeli) :( Most hétfőn megyek újra, már tényleg szinte szóról szóra tudom a könyvet, remélem végre átenged. :'( Szurkolj. :)

Áh ezt amúgy én is megkapom kb másfél havonta drága édesanyámtól, de inkább a "miért szültelek meg" formában. :D

Szerencsére most már régóta csend van.

Koli az jó lesz. :)

2012. jún. 17. 19:42
 19/30 A kérdező kommentje:
Remélem jó lesz...milyen tárgyból vizsgázol?
2012. jún. 17. 19:44
 20/30 anonim ***** válasza:
Vállalati Pénzügyek! ;) Annyira nem lenne rossz, ha olyat kérdezne, ami benne vagy a könyvben, vagy amit leadott.
2012. jún. 17. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!