Elegem va mindenből. Miért kellene élni?!
Költözz el, avgy csak simán szedj fel egy csajt ;)
öngyilkosságot még viccből se!
2012. aug. 27. 15:26
2/44 A kérdező kommentje:
csaj vagyok,nem tudok költözni sajna...de lehet pedig az lesz...
Ha nem is szeretnél, de ezt kívánja a saját érdeked. Melyik a fájdalmasabb? Elköltözni, és újra élni, vagy meghalni, mert az tűnik könnyebbnek? (Közel sem az) Ami engem visszatart, az 2ember. Egyikőjük a legjobb barátom, a másik illető pedig egy olyan lány, akit mindennél, és mindenkinél jobban szeretek. Sajnos Ő ezt nem viszonozza, de egyszerűen éltet a tudat, hogy van kit szeressek. Pár éve én is úgy éreztem, mint most te. De jöttek Ők, és máris minden rendben. Próbáld hasznodra fordítani ezt a kisregényt.
2012. aug. 27. 15:58
Régen engem is foglalkoztatott a kérdés, csak kicsit más okból.. De nagyon közel áltam hozz, hogy megtegyem..
De ez az érzés már elmúlt, nem igazán tudom mitől pontossan, de az biztos segített, hogy kis időre ki tudtam menni külföldre, akkor a reptéren olyan érzésem volt, mindha minden eddigi problémám megszűnt volna, de amikor haza jöttem, leszáltam a repülőröl hirtelen megint rámtört a sok sz*r érzés és még sírtam is emlékszem, pedig nem vagyok az a tipus.. De hamar elmúlt, és ujra jókedvű lettem, nem voltak gondok, vagy ha mégis egyszerűen nem érdekelt.. Csak élveztem ujra az életet..
Szerintem ha bár kicsit más az ok, te is próbálj meg valahova elmenni, vagy keress valami örömöt az életben.. :) és ne hogy h*lyeséget csinálj!!
2012. aug. 27. 15:59
5/44 A kérdező kommentje:
Nem tudok költözni...Elég bonyolult a helyzetem,max privátba írnám le..Feltéve ha írsz privátot h érdekel...Hátha tudnál segíteni..
6/44 A kérdező kommentje:
örömöt,jót kerestem de semmiben nem találom...utazn,költözni nem tudok :(
7/44 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van ötlete fájdalommentes módra,priviben küldhetne...nagy segítség lenne az is...
Ne csinálj butaságot. ;) Lehet most nagyon rossz minden, de mindenki életében van egy mélypont. Neked valószínűleg ez az. De innét csak felfelé vezet az út. Ha gondolod, privátban írd meg azt a dolgot. Ugyan nem vagyok pszihomúkus, de hátha lesz megoldás. :)
2012. aug. 27. 16:22
9/44 A kérdező kommentje:
Ez a "mélypont" 15 éves korom óta tart...Szerintem már csak stabil , lehetőleg minimális fájdalommal járó módszer hiányzik csak nekem..Eddig is csak azért nem csináltam semmit,mert félek h rossz módot választok és nem sikerül..
10/44 A kérdező kommentje:
Am van még erre más is aki hasonlókon gondolkodok?Érdekelne ki miért jut idáig mint én...
Kapcsolódó kérdések: