Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valami tanács, mert már csak...

Valami tanács, mert már csak egy dolog jár a fejemben?

Figyelt kérdés
Nem egy fiatal tini emo vagyok, aki divatból az ereit vágdossa, hanem egy normális ember, aki 18 éves, és minden célja elveszett... rájöttem, hogy képtelen vagyok elérni a céljaimat, mert nincs elég kitartásom, én viszont nem tudok élni a célom megvalósítása nélkül, és így csak szenvedés minden, ezek melett egy lányt is szeretek, akivel sosem lesz esélyem kialakítani bármit is ! Egyébként egy harcos vagyok, versenyezni jártam (küzdeni) De mindig feladtam, és így sosem értem el a bajnoki címet, csak egyetlen egyszer, de akkor csak egy ellenfelem volt a versenyen... Sosem éreztem azt, hogy ezaz, végre igazi bajnok lettem ! Nem látom értelmét már felkelni, lefeküdni, nincs már önbizalmam, a buszon attól tartok, hogy engem figyelnek, Nincsen pénzem, se barátnőm, se barátaim, tudom magamról, hogy hiába határozom el, hogy "MOSTANTÓL MIDNENEN VÁLTOZTATNI FOGOK, ÉS RENDBEHOZOM MAGAM" a vége, hogy két-három hét múlva hagyom az egészet a fenébe... Egyszerűen nicns kitartásom, és van egy lány, akibe eléggé beleszerettem ,de fogalmam sincs hogyan kellene próbálkoznom, és fel sem tudok oldódni egyszerűen, ha találkozom vele (pontosabban összefutok vele pl az utcán ) Szeretnék a legjobb pókeresek között is lenni (egyébként nem szerencsejáték, de nem menjünk bele) És még rengeteg mindent szerettem volna, de nekem ez nem megy, tudom, hogy sosem lesz semmi.... Nincs pénzem még bulizni sem elmenni, így az éeltem abból áll, hogy itt ülök, és játszom egy tetves online játékkal, a szívem pedig szétszakad a fájdalomtól... Szeretnék egy stukkert is évek óta, de nem lehetek katona sem, mert szintévesztő vagyok... Már semmi életcélom...

2012. jún. 8. 22:57
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Már elmondtuk egy párszor, hogy ez hülyeség, de olybá tűnik, hogy hajthatatlan vagy.
2012. jún. 18. 00:29
 52/57 GhostRider3 ***** válasza:
50%

szerintem haggyuk, kamukérdező, vagy makacsul mazoista

kiemc, te merre laksz?

2012. jún. 19. 07:34
 53/57 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem feltételezném, hogy kamu kérdező. Az a gond, hogy a depressziós embereknek be van szűkülve a látókörük... nem hiszik, hogy ki tudnak lábalni a letörtségből, csak a fájdalmat érzik... A bénultság mondatja velük, hogy nem lehetséges ez sem, az sem...

Kedves Kérdező! Továbbra is azt tudom mondani, amit eddig, illetve nyilván GhostRider3 is így van ezzel. Fogadd meg a tanácsainkat. Továbbá, ha esetleg mesélni, kérdezni vagy beszélgetni akarsz, állok rendelkezésedre privátban is.

GhostRider3, én Debrecen mellett lakom.

2012. jún. 19. 12:39
 54/57 GhostRider3 ***** válasza:
50%

a depressziós nem feltétlenül kell hogy hülye is legyen. amikor mondok valamit, szándákosan nem hallgatja meg, 2x kérdeztem meg tőle hol lakik, 2en is elmagyaráztuk neki pénz nélkül hogyan lehet ismerkedni, de ezeket nem akarja látni. nagyon szelektív az infócsatornája. mert nem is akarja, hogy segítsünk, csak azt akarj,ahogy valakinek nyöszörögjön, vagy jöjjön a megváltó. vagy egyszerűen kamukérdező.

én ezt nem fognám rá a depresszióra, inkább csak ráerősít az alapjellemre.

2012. jún. 19. 18:07
 55/57 A kérdező kommentje:
átlagon felüli iq-m van, és jó a felfogó képességem, de hiába mondjátok, hogy lehet ismerkedni pénz nélkül, mégis hova a francba menjek ? Egyedül discoba mehetnék, ahová ne monjáték, hogy nem kell pénz, mert pénz nélkül be sem engednek... máshová nem nagyon tudok menni...
2012. jún. 19. 21:20
 56/57 GhostRider3 ***** válasza:
50%

én meg michael jackson vagyok

többször nem mondom el. kellemes kesergést

2012. jún. 20. 08:09
 57/57 anonim ***** válasza:

"a faluban van 4 haverom körülbelül, akikkel nagyon jóban vagyok, és értelems társaság is, de már rég eltávolodtunk a középsuli óta"

Hát akkor érdemes lenne újra felvenni velük a kapcsolatot, ha annak idején olyan jóban voltatok.

Ugyanez vonatkozik egyéb volt osztálstársakra, esetleg aktuális osztálytársakra (ha vannak), vagy akár a karatézés során megismert ismerősökre.

Nem kell rögtön idegenek között keresni, ha vannak régi jó haverok, barátok.

2012. jún. 21. 11:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!