Valami tanács, mert már csak egy dolog jár a fejemben?
szerintem haggyuk, kamukérdező, vagy makacsul mazoista
kiemc, te merre laksz?
Én egyáltalán nem feltételezném, hogy kamu kérdező. Az a gond, hogy a depressziós embereknek be van szűkülve a látókörük... nem hiszik, hogy ki tudnak lábalni a letörtségből, csak a fájdalmat érzik... A bénultság mondatja velük, hogy nem lehetséges ez sem, az sem...
Kedves Kérdező! Továbbra is azt tudom mondani, amit eddig, illetve nyilván GhostRider3 is így van ezzel. Fogadd meg a tanácsainkat. Továbbá, ha esetleg mesélni, kérdezni vagy beszélgetni akarsz, állok rendelkezésedre privátban is.
GhostRider3, én Debrecen mellett lakom.
a depressziós nem feltétlenül kell hogy hülye is legyen. amikor mondok valamit, szándákosan nem hallgatja meg, 2x kérdeztem meg tőle hol lakik, 2en is elmagyaráztuk neki pénz nélkül hogyan lehet ismerkedni, de ezeket nem akarja látni. nagyon szelektív az infócsatornája. mert nem is akarja, hogy segítsünk, csak azt akarj,ahogy valakinek nyöszörögjön, vagy jöjjön a megváltó. vagy egyszerűen kamukérdező.
én ezt nem fognám rá a depresszióra, inkább csak ráerősít az alapjellemre.
én meg michael jackson vagyok
többször nem mondom el. kellemes kesergést
"a faluban van 4 haverom körülbelül, akikkel nagyon jóban vagyok, és értelems társaság is, de már rég eltávolodtunk a középsuli óta"
Hát akkor érdemes lenne újra felvenni velük a kapcsolatot, ha annak idején olyan jóban voltatok.
Ugyanez vonatkozik egyéb volt osztálstársakra, esetleg aktuális osztálytársakra (ha vannak), vagy akár a karatézés során megismert ismerősökre.
Nem kell rögtön idegenek között keresni, ha vannak régi jó haverok, barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!