Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura dolog ez a szerelem:S vki vmi tanács?
17 éves vagyok, ffi, és nem tudom mit csináljak. A helyzet a következő:
amikor általános iskolás voltam, nagyon tetszett egy lány, miatta (most nem lényeges hogy miylen) szakkörre jártam, ugyanis ő is oda járt. jól el tudtunk beszélgetni, hülyülni, de akkor (mostmár belátom) eléggé hülye voltam, nem mertem kezdeményezni. mikor vége lett a szakkörnek, néha elmentünk uszni ,de nem ketten ,hanem jópáran. még az volt a bökkenő, h nem folyton eggyüt voltunk ,nem msn-eztünk, szóval csak ilyen "ha már együtt vagyunk egy helyen, akkor dumálunk" viszony volt. nem voltam egy aduász pasi ,de annyira csúnya se, olyan átlagos, csak nem volt önbizalmam. aztán elkerültem az általánosd sulibol, és nem láttam 3 évig, mondjuk azt ,hogy meg is feledkeztem róla. 3év alatt voltak barátőim, komolyabbak is. majd hirtelen egy napon, az a bizonyos lány, bejelölt egy uj társasági portálon, ahol lehet chatelni is az oldalon belül..amikor végignéztem a képeit, előtörtek belőlem azok az érzelmek a multból, de sokkal erősebben, még az eddigi barátnőimbe se voltam igy beleesve. és egyszerüen megint ugymond beszari lettem, nem merek ráirni. csak folyton rá gondolok, emésztem magam. sokszor látom ,hogy fent van azon a bizonyos oldalon, de egyszerűen nem megy, még az se, h "mizu veled" vagy vmi.. attol is tartok ,h beégek a közös ismerőseink előtt, vagy nem tudom ,ilyen rég nem volt. az lenen a kérdésem, így a sok érzelgős duma után, h hogyan kéne ráírnom, mert mint ahogy az előbb is leírtam ,nem voltunk ugymond barátok ,csak néha beszélgettünk,hülyültünk, de akkro egész jókat....
várom a válaszokat, főleg azoktol akik értelmeset is tudnak mondani, és nem csak szivatják a népet:)
áh de hosszú.
bátorság :) hát ne várakozz sokáig mert 17 évesen cselekedj, ne azzon törd a fejed h rá irj, vagy ne. mert akkor lehet elszalasztod azt az embert akit igazán szíbvől szeretsz.
17/l
ha már nézegetett téged akkor rossz nem sülhet ki belőle..^^
16/F
Szerencsésebb a helyzeted, mintha mindennapos lenne a kapcsolatotok. A régi felállásban nehéz lett volna elhívnod, anélkül, hogy az nyílt randi meghívásnak tűnjön.
Most elhívhatod valahova azzal az indokkal, hogy rég találkoztál vele, jó volna beszélni, kíváncsi vagy mi történt vele azóta, milyen a középsulija satöbbi... (Persze ez kicsit fura lehet, ha nem volt olyan közeli a kapcsolatotok, annak ellenére, hogy sokszor voltatok egy társaságban.) Nem gondolom, hogy egy ilyen meghívást visszautasítana, mert ebben semmi komolyabb sincs.
Aztán, ha nem sikerül akkor sem lesz olyan ciki, mintha még mindig egy iskolában lennétek. Ugyanúgy elfelejted, ahogy ált. suli után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!