Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valami tanács, mert már csak...

Valami tanács, mert már csak egy dolog jár a fejemben?

Figyelt kérdés
Nem egy fiatal tini emo vagyok, aki divatból az ereit vágdossa, hanem egy normális ember, aki 18 éves, és minden célja elveszett... rájöttem, hogy képtelen vagyok elérni a céljaimat, mert nincs elég kitartásom, én viszont nem tudok élni a célom megvalósítása nélkül, és így csak szenvedés minden, ezek melett egy lányt is szeretek, akivel sosem lesz esélyem kialakítani bármit is ! Egyébként egy harcos vagyok, versenyezni jártam (küzdeni) De mindig feladtam, és így sosem értem el a bajnoki címet, csak egyetlen egyszer, de akkor csak egy ellenfelem volt a versenyen... Sosem éreztem azt, hogy ezaz, végre igazi bajnok lettem ! Nem látom értelmét már felkelni, lefeküdni, nincs már önbizalmam, a buszon attól tartok, hogy engem figyelnek, Nincsen pénzem, se barátnőm, se barátaim, tudom magamról, hogy hiába határozom el, hogy "MOSTANTÓL MIDNENEN VÁLTOZTATNI FOGOK, ÉS RENDBEHOZOM MAGAM" a vége, hogy két-három hét múlva hagyom az egészet a fenébe... Egyszerűen nicns kitartásom, és van egy lány, akibe eléggé beleszerettem ,de fogalmam sincs hogyan kellene próbálkoznom, és fel sem tudok oldódni egyszerűen, ha találkozom vele (pontosabban összefutok vele pl az utcán ) Szeretnék a legjobb pókeresek között is lenni (egyébként nem szerencsejáték, de nem menjünk bele) És még rengeteg mindent szerettem volna, de nekem ez nem megy, tudom, hogy sosem lesz semmi.... Nincs pénzem még bulizni sem elmenni, így az éeltem abból áll, hogy itt ülök, és játszom egy tetves online játékkal, a szívem pedig szétszakad a fájdalomtól... Szeretnék egy stukkert is évek óta, de nem lehetek katona sem, mert szintévesztő vagyok... Már semmi életcélom...

2012. jún. 8. 22:57
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
...Csak tanácsot kért...
2012. jún. 9. 17:44
 12/57 anonim ***** válasza:
de hiába kér tanácsot ha elmondja , h egy reményvesztett menthetetlen eset , mert az annyit jelent , h arra lusta lesz , h saját magát kihúzza a szarból.megkapta a tanácsokat, meg azt is , h mik lesznek annak a következményei, ha nem tesz semmit, és rögtön kezdi a tipikus sikkasztást, h ő nem is olyan durva eset, és gyakorlatilag elmondja ugyanazt némi eufemizmussal tarkítva.
2012. jún. 9. 18:11
 13/57 GhostRider3 ***** válasza:
50%

# 7/12

feltételezem, te vagy annyira férfi, hogy ezt a szemébe mernéd mondani egy kezdő muay thai harcosnak...

# 10/12

szerintem a csernusra való hivatkozás jól reprezentálja a problémád komolytalanságát

az instrukció meg elenyésző volt a gyűlölködéshez képest, ezzel csak magad minősítetted

# 12/12

ebben annyi igazság lehet, hogy válaszolt azóta, de tőlem nem kért további tanácsokat, tehát túlzottan mégsem izgatja

2012. jún. 9. 18:56
 14/57 anonim ***** válasza:
Vagy csak még nem volt ideje privát üzenetben részletezni a dolgait,vagy csak úgy gondolja, hogy a te tanácsaidra nincs szüksége...
2012. jún. 9. 19:29
 15/57 anonim ***** válasza:

végül is nem az az életcélom , h mások problémáját megoldjam ,inkább az , h segítsek rajta , az én módszereimmel, ha neki nem erre van szüksége , vagy nem hajlandó cselekedni akkor számomra ez az ember innentől kezdve érdektelen.így van ez jelen esetben is..

U.i.:nem tudom mi a problémád Csernus Imrével, tán az , h az embernek a szemébe mondja a kegyetlen igazságot, nos egyeseknél hatásos a stratégia , másoknál meg kevésbé.

2012. jún. 9. 19:38
 16/57 anonim ***** válasza:

Kérdező, abszolút átérzem a helyzeted, voltam így. És ezért nehéz is bármi hasznosat mondani, mert a te állapotodban nehéz máshogy látni a világot, és valamilyen változtatást végezni. Mégis azt kérem, hogy egy picit állítsd le a fejedben dühöngő gondolatokat.

Nem kell a legjobb pókeresek közt lenned, elég, ha jobb vagy, mint az átlag (ami nem is oly egyszerű), és akkor már szert tudsz tenni némi jövedelemre. Ebből mehet a buli, a barátnő, és lesz életcélod, sikerélményed.

Na most, a kártyázásban eddig milyen fejlődést értél el? Hol tartasz most?

A csajjal egyelőre ne foglalkozz.

2012. jún. 10. 11:34
 17/57 anonim ***** válasza:
49%

Ne akarj mindenben a legjobb lenni. Az csak nagyon keveseknek sikerül, tehát neked csak kicsi eséllyel, ezért nem sikerül szinte sosem, és ezért nincs sikerélményed, és ezért veszíted el az ösztönzést.

Ne akarj a legjobb lenni, csak jó. Az elég az élethez. Amíg a legjobb akarsz lenni, túl sokszor fogsz csalódni, mert minél magasabb célt tűzöl ki magad elé, annál nehezebb azt elérni. Különösen akkor, ha egyszerre több dologban is a legjobb akarsz lenni, ami pedig szinte lehetetlen.

Ki mondta neked, hogy ahhoz, hogy boldog életed legyen, a legjobbnak kell lenned? Használd ki a képességet, ami adatott neked, de ne vágyj többre. Akarj jó lenni, de ne akarj a legjobb lenni. És, ha mégis az a küldetésed, hogy a legjobb legyél, akkor a legjobb leszel, úgy, hogy nem kell mesterséges késztetés, hanem belülről fog jönni, és nem kell elhatározás és nem lesz feladás. És talán nem is fogod érezni, hogy a legjobb lehetsz/vagy, hanem egyszerűen az leszel.

Nem te döntöd el, hogy mire vagy képes.

2012. jún. 10. 12:00
 18/57 GhostRider3 ***** válasza:

# 14/17

meglehet, de néma gyereknek...

# 15/17

másoknál meg kevésbé...

ilyen tehetséggel bármelyik exdrogos pszichológus lehetne, az egész személyisége hiteltelen, és visszamaradott

számomra hiteltelen úgy 2 könyvet írni a nemi szerepekről és párkapcsolatról, hogy közben a feleséged évek óta csal egy gazdagabb politikussal (tudtommal). vagy pszichológusként lenézni a homoszexuálisokat, prostituáltakat, de a 120 kilós embereknél már nem tudja alkalmazni a beszólogatós stílusát

ha te egy ilyen embert komolyan tudsz venni, és hivatkozásnak hozod fel, azzal aláírtad, hogya problémád is ennyire komolytalan volt, mint csernus

# 16/17

így néz ki egy tapasztalat ember válasza

2012. jún. 10. 13:59
 19/57 anonim ***** válasza:

Mondjuk az tény , h te most olyan dolgokat is mondtál róla amiket én nem tudtam, de ennek ellenére nekem a könyve elég sokat segített,mert amikor úgy éreztem , h valami üzenetet küld felém azt megragadtam és tudtam változtatni.Nem mondom persze , hogy azóta dúskálok az önbizalomban de legalább azon az úton vagyok , h megismerjem /kiismerjem magam.

Te egyébként miért mindig mások válaszát véleményezed?Nem beszólogatásból , de furcsállom.

2012. jún. 10. 14:04
 20/57 A kérdező kommentje:

A kártyázás (póker) oylan szinten megy, hogy megállom a helyemet a profik és a haladók közötti mezőnyben, tehet például Gus Hansenhez nem érek fel, de jobb játékso vagyok mint egy haladó játékos...

Nekem a problémám, hogy nincs ami öszötönözzön annyira, hogy tűzön vízen át kitartsak, nincs ami motiváljon annyira, hogy bármi áron is kitartsak melette ! És nincs önbizalmam sem már, és el sem hiszem, hogy lehetséges, hogy bármi pozitívum is történjen velem... Voltam karatebajnok egyszer, amiért nagyon megharcoltam, de csak egyetlen ellenféllel kelett megküzdenem, így nem is olyan nagy dicsőség (mások szemében az, de én nem értékelem így)

De volt hogy keményen edzettem 3 hónapig, és kiverték belőlem a sz..t is versenyen, és olyankor az ember önbizalma kéeps lecsökkenni annyira, hogy azt mondja "áhh ez felesleges..." Pókerben nekem 650 dollár kellene ahhoz, hogy megálljam a helyemet biztonságosan egy téten, de örülök, ha telik hajára itthon... Amit biztosra tudok, hogy ha lenne egy barátnőm, akit szívből szeretek és ő is, az elég önbizalmat adna, és kihozna engem ebből az ördögi kőrből, de nincs önbizalmam igazán, és nagyon gátlásos vagyok sokszor, nehezen oldódom stb... a csajoknak pedig nem jön be az, aki ilyen... de amíg nem telik el egy komolyabb idő, addig nem tudom levetkőzni a gátlásaimat valakivel szemben !

2012. jún. 10. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!