Valami tanács, mert már csak egy dolog jár a fejemben?
Hogy miért félsz felvenni egy kalapot a buszon? Megmondom én neked.
1. Azt gondolod, hogy ez nem jó, ez nem helyes. Hát közlöm veled: nicns aza lsemmi baj!
2. Azt gondolod, hogy ez zavarni fogja az embereket. Hát közlöm veled: először lehet furcsállni fogják, de aztán megszokják, és sokaknak tetszeni fog az egyediséged.
Természetesen ez vonatkozik más egyedi dolgokra is. Az emberek talán kezdetben tartanak a szokatlantól – de igenis szembesíteni kell őket velük, hogy megszokják, és akkor már nem fogja őket zavarni! Nehogy már ezért feladd az egyéniséged, annak ki kell fejeződnie!
Egyébként pedig nekem is van egy-két olyan ismerősöm, aki mer egyedi lenni. És nincsenek ilyen problémáik, hogy piszkálják őket!
Talán több a félelmed, mint indokolt! Ki bántana és miért? Meríts erőt magadnak, és legyél önmagad, mert csak önmagad életét élheted és csak azzal érdetsz el nagy dolgokat. Én is megpróbáltam már hányszor megváltozni – de akkor nem tudnék teljes teljesítménnyel működni!
Ne Félj Önmagad Lenni! Nem fognak bántani!
a férfias jellemet nem külsőre értem, hanem jellemre, tehát viselkedés. például hogy fel mersz venni kalapot buszon, mert nem érdekel téged mások, mit gondolnak.
miért nem keresel pénzt a komolytalan játékosokon?
# 32/33
még akkor se bámulnak meg, ha cilindert veszel fel, vagy turbánt. ebben egyáltalán nincs semmi különös vagy nehéz, mert alternatív divatokról beszélünk. ha például darth vader sisakot veszel fel, az már talán megüti a megbámulnivalót, és a beszólogatás tárgyát. bár az emberek úgyis elfordulnak, ha észreveszik hogy nézed őket, főleg 180centi felett. ha 160 centi lennél, akkor nagyobb valószínűséggel szólnának be a kalap miatt is. persze ha beszólnak, jól lepofozod őket, és kész, vagy megkérdezed hogy mit bámulsz, és nem fognak bámulni. no persze nem kell bunkónak lenni, de ez is az erélyesség 1 formája.
"Természetesen ez vonatkozik más egyedi dolgokra is. Az emberek talán kezdetben tartanak a szokatlantól – de igenis szembesíteni kell őket velük, hogy megszokják, és akkor már nem fogja őket zavarni! Nehogy már ezért feladd az egyéniséged, annak ki kell fejeződnie! "
ezzel egyetértek, nagyon fontos
szerintem azért félhet, mert falun lakik, és nincs elég ismerőse, nem ismeri az embereket.
kérdező
ha egy bunkóbb városba költözöl, ahol mindenért megbámulnak és be fognak szólni, akkor talán megtanulod, hoyg midnegy milyen vagy, mindenkinek sosem lehetsz jó, ezért érdemes önmagadnak lenni, ahogy te jól érzed magad. főleg ha 184centi vagy és karatézol...
ja, és nem kell bejárni, edz otthon, ha már az alapok megvannak, azt tartsd meg, vagy fejleszd tovább
# 33/33
akárhogy öltözöl, valaki mindig divatmajomnak fog nézni. nincs abban semmi szégyellnivaló, ha tetszik neked egy olyan ruha, amit mások is hordanak. elvégre ha nem így lenne, akkor mindenki szabóhoz járna és nem ruhaboltba. jó ez kicsit ferde, mert drága, de érthető a lényeg, tényleg nem értem, miért érdekel téged ennyire, mások mit gondolnak. komolyan költözz fel pestre, majd hozzászoksz, hogy milyen sokféle, és sok bunkó ember van, hamar megtannulod hogy ne érdekeljen mások véleménye.
Divatmajom? Hát pont akkor lennél divatmajom, ha úgy öltözködnél, ahogy a többség.
Egyébként meg nem lehet mindenki egyforma sem meg különböző sem. Öltözködj úgy, ahogy jólesik. És viselkedj úgy, ahogy jólesik, amíg ezzle nem ártasz másoknak. Sokakhoz hasonló és sokaktól különböző leszel talán. De önmagad. Ennyi. És ezzel nincs mit kezdeni, az ízlésedet nem magad választottad, és nem tagadhatod azt meg.
Az, hogy különböző közösségekben különbözőképp viselkedsz, szerintem természetes!
Ismerkedés? Saját falu, szomszéd falu, iskolai közösség, sportolási közösség... mind ingyen van! Meglévő kapcsolataid révén pedig még több embert ismerhetsz meg, ha mersz megnyílni a társaság felé!
# 38/39
itt a baj
nem kell mindenhová pénz. mellesleg a karate nem ingyenes dolog, azt a pénzt nyugodtan elköltheted utazásra, meg 1-2 sörre, vagy akármire ami a hely ára, ahol ismerkedsz. de itt a net, ahol ingyen ismerkedhetsz olyanokkal, akik tőled távol vagy akár közel laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!