Valami tanács, mert már csak egy dolog jár a fejemben?
"...mert nincs elég kitartásom..."
Meg is van min kéne változtatnod, hogy rendbe jöjj. Biztosan meg tudod találni azt a dolgot, ami inspirál hogy ne add fel, ha más nem akkor pont ez, hogy bizonyíts magadnak és rendbe rakd az életed ezzel. Azzal a lánnyal pedig miért ne lenne esélyed kialakítani bármit is? Még meg sem próbáltad, nem?
Értem, de annyiszor próbáltam már változtatni magamon !
lkezdek keményen edzeni, és rá 3 hétre abbahagyom.. mindennel így van !
meg kell találnod a belső békédet és fókuszodat ahhoz, hogy végig tudd csinálni a dolgokat
ha a fejed és a szíved össze van zavarodva, nem csoda, hogy nem érsz el semmit az életben.
tűzz ki kisebb célokat, akár le is írhatod, kis léptékben haladj előre, ami sikerül, azt folytasd, ami nem, azon változtass.
példa: sokszor megesik hogy túl sokat edz valaki és nem pihen eleget, vagy sokat eszik de nem edz eleget, és hiába akarja, nem éri el azt a hatást, amire vágyik.
ez kicsit összetett téma, ha részletes tanácsra vágysz, keress meg privátban
Hű, de nagy az együttérzés az előttem szólóban...
Csak nehogy ő is olyan helyzetbe keveredjen, amiből egyedül nem fog tudni kikeveredni...
Szóval menj el pszichológushoz, vagy egy jó pszichoterápiás csoportba, önsegítő csoportba.
Valahogy nem lennék képes elmenni, ahoz túl büszke vagyok !
Az elötted szólónak pedig üzenem, ogy én mindig küzdöttem, de feladtam, mert mindig változtak a céljaim... képtelen voltam egy dologért küzdeni teljes erőből, mindig más érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!