Nem akarok tovább élni, és csak az öngyilkosságra tudok gondolni egy éve. Valamiért mégse teszem meg, vélemény?
Nekem is ugyanez a helyzet. Mar tobb mint egy eve meg akarok halni. Neha csak ugy gonolok ra h jo kiut lenne semmi fontosat se veszitek (tudom h ezzel sokan nem ertenek egyet). Neha viszont komolyan elgondolkozom h felvagom a kezem vagy leugrok valahonnan. En is sgyetertek azzal amit sokan mondanak h aki ongyilkos az igazabol gyava mert elfut a problemai elol. Habar nalam egyaltalan nem igaz az ami nalad h kell egy tokeletes ember aki az en tokeletes parom lenne. Ezzel nagyon nem ertek wgyet es engem nem is igazan foglalkoztat a nagy szerelem meg hasonlk mert en ebben nem hiszek.
Attol meg tudlak erteni.
16 l
Énis irhattam volna ezt ezeket a porblémákat az elméd nagyta fel
Kis izelítő az enyémekből csak hogy tudj hasonlítani
Spanyolországban élek 3 éve nem beszélem a nyelvet átlag 4 órât dolgozom naponta ha van munka jó ha megvan a 150 euró hetente 50 eurót minden héten ki kell fizetnem az albérletre, +telszámla 30 + rezsi 30 + kaja
Van három szakmám de nem érek vele semmit segédmunkát végzek éhbérért kezdek megsüketülni mivelhogy zenész vagyok ettől megőrülni is nem tudok tenni semmit ez ellen már megpróbáltam egyszer megölni magam de nem tudtam megtenni
Tudom hogy az nem megoldás de akkor mi a megoldás ha nem tudom folytatni ìgy mert semmi örömöm csak a szenvedés meg a kilátástalanság korétan nics erőm élni
Nm tudom megölni magam
Nem hagya az életösztö a az ellentmondás közben az hogy nem érzem hogy élek hogy vagyok
"De én meg akarok halni... Mégsem vagyok kéeps rá, de élni sem vagyok képes"
Pont ugyanilyen vagyok èn is. Nem tudok meghalni de megèlni sem tudom az èletet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!