Ennek így nincs értelme. Szerintetek is megöljem magam? Annyiszor gondoltam már az öngyilkosságra, mert nagyon tudok szenvedni lelkileg, és testileg is . Fájdalmaim vannak, de a lelkemből indul ki .
Szürke unalmas életem van és vannak hobbijaim elfoglaltságom(kapcsolataim elvétve), de valahogy semmi sem boldogít. Aztán néha mikor megcsap a boldogság szele ,tuti balul történnek a dolgok ,és megint visszasüppedek.Vagyis inkább olyan mintha körül venne egy fal amit sose tudok áttörni.Senki nem látja ezt rajtam de én őrlődöm.ÉS fáj a lelkem.Nem kicsit.
Talán a vállat halál megszabadítana ebből. Mivel én akármit csinálnék úgy érzem ezzel az aggyal mindenhol mindigcsak a fájdalom vár rám.
nyugi :)rám is valahogy rám tört,hogy tényleg sz*r az életem.Mert tényleg nekem az és imádnám a szürke életet minden jobb lenne...:)de ma elgondolkodtam mi kéne az életembe..és beugrott az adrenalin kicsit pörögsz :D rég pörögtem:D csak még azt nem tudom mitől legyen de majd :/
plusz öngyilkosnak lenni nem túl jó...
én is !:) és 1000 éve nem voltam csak úgy hogy nem gondolkodom hanem belevetem magamat a dolgokba. Iszonyú kiszámított az életem.A munka a hobbi az egész életvitelem..
PEDIG NEM AKAROK ÉREZNI GONDOLKODNI!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!