Voltatok már úgy amit szeretetek volna csinálni de azt valamiért mégse csinálhattad?
Én énekes szeretnék lenni, de hang nélkül elég csekély az esélyem vagy élsportoló, csak már késő belekezdeni.
21/F
Én csak kajáért nem megyek ki ha lusta vagyok.. :D
Amúgy Himnuszt hallgatni hihetetlen jó *-* (fogathajtó vagyok) és mikor mondják a neved akkor egy lapnak is úgy tudsz örülni hogy áhhw nagyon komoly :)
Én most dugnék egy csajt, de nincs is itt.
Minap meg épp elmentem a Ferrari szalon előtt és szívesen bementem volna venni egy kocsit. De ahogy turkáltam a zsebemben, rájöttem, hogy hiányzik még a kocsi árához néhány tíz millió... szörnyű érzés volt. Tökre le voltam égve.
Tegnap este is mi történt! Ha lett volna néhány tojás a hűtőben, akkor csinálhattam volna magamnak sonkás-tojást. Feltéve, hogyha lett volna mellé sonka is. Így sajtos-tésztát ettem.
De még sok ilyen történt velem életem folyamán.
igen, nagyon fontos szerepet töltött be az életemben a futás.. egész 17 éves koromig, utána nekikezdtem szedni kálciumot és nőttem kb. 8 centit csak derékból. Ezzel a testalkattal pedig kész katasztrófa futni. Eddig a lábaim voltak hosszúak és vastagok, most meg a felsőtestem nagyobb..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!