Szeretétek a Prison Break sorozatot? Ki volt a kedvencetek belőle?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 19:38
1/7 anonim válasza:
Igeeeeeeeen:) De nem emlékszem a nevére, az a cuki sötétebb bőrű srác, jaj hogy is hívták.... asszem terhes volt a barátnője...
2/7 anonim válasza:
Én csak az első évadot néztem,az tetszett. A többi már nagyon eröltetett volt szerintem. Azt az ügyvédnőt szerettem benne,a nevét nem tudom. Azt hiszem menet közben megölték.
3/7 anonim válasza:
Nagyon szeretem, mert fordulatos sorozat és Michael Scofield volt az egyik kedvencem. A másik pedig aki a cellatársa volt, Fernando Sucre.
Elkezdték ismételni a coolon, aztán valamiért abbahagyták, utána megint kezdték elölről. Most lassan ott tart, ahol előzőleg abba hagyták. Remélem most leadják végig.
4/7 anonim válasza:
Kedveltem. Nekem Jodi Lyn O'Keefe volt benne a kedvencem (a filmbéli névre nem emlékszem, de dögös csaj)
Meg a Theodor Bagwell mimikája röhögtetett.
5/7 anonim válasza:
Fernando SZukréé :D imádtam :D
és nagyon kedvelt sorozatom volt, ne éreztem erőltetettnek, meglepő fordulatok voltak benne. :)
6/7 anonim válasza:
Sucre, igen az az, én is rá gondoltam:D:D:D
7/7 anonim válasza:
Anno néztem, Theodor(Zsebes) volt a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!