Ki a Világ legjobb Színésze/Színésznője? És nektek ki a kedvencetek?
Igen szerintem is Johnny Depp :)
Nekem ő a kedvencem is , de aki még nagyon jó színész szerintem az Leonardo Dicaprio
Nőknél kedvencem Rachel Mcaddams
Akit meg jónak tartok az Meryl Streep
jhonny depp nekem is bár nem azért amit a karib tenger kalózaiban művel és Willy Wonka se fogott meg annyira :D
inkább A szakasz meg ilyen régebbi filmek amikben te meg nem mondod hogy az jhonny depp
Legjobb színész: Al Pacino, Robert De Niro, Marlon Brando, Johnny Depp,
Legjobb színésznőt nem tudok írni, de a Rém című filmben nagyot alakított Charlize Theron.
Férfi: Johnny Depp,Robert Pattinson,Leonardo DiCaprio,Colin Firth,Matthew Macfadyen
Nő: Anne Hathaway,Scarlett Johanson,Keira Kinghtley
Ryan Reynolds
Sandra Bullock
A Nászajánlat című filmet egyenesen imádtam :D
a fiatalabb (40 alatti) színészek közül -muszáj korlátok közé szorítani magamat, mert a legendák közül nem tudok legjobbat választani- a két legtehetségesebb szerintem Joseph Gordon-Levitt ( a Mysterious Skin és a Brick című filmekkel sikerült a legjobbak közé kerülnie) és Leonardo DiCaprio ( a Gilbet Grape óta tudom hogy zseniális)
a kedvenc színészem pedig Johnny Depp (bár a több részes kalózkodást felejtenem kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!