Ha valaki rászokik a cigire annak oka van. Ti miért szoktatok rá? Stresz? Családi veszekedések? Netán elvesztetetek valakit akit nagyon szeretetek és példaképetek volt?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 17:20
1/13 anonim válasza:
Dehogy! Azért mert azt hittem akkor, hogy ez menő...ennyi. Nincs más magyarázata.
2/13 A kérdező kommentje:
De csak volt benne egy kis akkarat is ?
2010. ápr. 2. 17:26
3/13 anonim válasza:
Ez is egy ok:) első válaszoló.Amúgy én is azért szoktam rá mert a barátok is cigiztek és akkor én is:):P
4/13 anonim válasza:
Szintúgy..barátok is,ezért én is.
5/13 anonim válasza:
Úgy is írhattátok volna: barátom hülye volt, én is...
6/13 anonim válasza:
Családi gondok.
Elvesztettem valakit aki fontos volt nagyon.
Stressz.
Sosem hittem azt hogy menő.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
2010. ápr. 3. 09:47
8/13 anonim válasza:
hát én sosem menőségből szívom... inkább elmondom a sztorimat töviről hegyire. több mint 3 éve 14 éves voltam ugye élünk otthon négyen én ikertesóm, húgom, anyum. (apum még másfél koromba lelépett) családból csak anyu "cigizik" (meg azóta na azt most íromXD) és nem véletlenül tettem idézőjelbe. egy doboz cigi neki egy hétig simán kitartott mindig is, csak akkor gyújt rá ha olyan kedve van. egyszer egy vasárnap hárman voltunk otthon anya elment vmiért otthonról én meg nem voltam jól (női dolog) és fürdőből kifelé magam se tudom miért, hogy jutott eszembe egyáltalán, anya cigijéből kivettem egy szálat és rágyújtottam. korábban sosem cigiztem!!! rosszul nem lettem tőle és estére már sutyiban háromnál vagy négynél jártam. kövi nap reggel "Buktam le". ébredés után mintha évek óta bagóznék mentem ki teraszra rágyújtaniXDXDXD anya nézett rám első pillanatba kerek szemekkel, ekkor esett le nekem hogy nem szóltam mégXD megkérdezte mióta szívom és részéről ennyi volt a történet. azóta amúgy rég "túlnőttem" rajta én sokkal erősebbet szívok mint ő (ő sárga multi én piros), és napi másfél doboz elmegy. a poén ő a nyomomba eredt és ő is többet szív egy kicsit már bár még mindig sokkal kevesebbet mint én (4-5 nap min. neki egy doboz). teszem hozzá ikertesóm egy évvel utánam szokott rá, húgom meg amikor 15 lett szal kábé másfél éve. nagyon LoL amikor négyen kiülünk teraszra rágyújtaniXDXDXD am azon szoktunk poénkodni, h anya+ikertesóm a jó lányok (ők szívnak gyengéből kevesebbet), mi meg a húgommal a rossz lányok (erősből, sokat:D:D) am. én nem vagyok hülye, mint ahogy a cigiseket tartják sokan, h szarul tanulnak mittomén nekem 4-5 jegyeim vannak. én szeretek cigizni és nem akarok leszokni!!! múltkor is ötösre futottam tesin, nem fulladok ki a lépcsőn semmi ilyen hülyeség. szal én bírom tüdővel:D ennyi a sztori lehet érte szeretni, fikázni nekem8
9/13 anonim válasza:
előző vok. szal talán summázva a menzesz miatt. de ez se igaz így hanem hülyeség lenne ráfogni. egyszerűen csak a fájt a hasam és megláttam a cigit. talán kíváncsi voltam akk egy gyengébb pillanatomba, talán azt reméltem, h jobb lesz tőle talán mind2. mindenesetre ahogy szívtam tetszett a dolog, ízlett, jólesett és azóta is szívom:D 18/L
10/13 A kérdező kommentje:
teljesen eyget értek!
sőt irigyelek is.
2010. ápr. 4. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!