Ki az öltözködéssel kapcsolatos példaképetek?
Figyelt kérdés
mármin ilyen stílusikon, kinek a ruházkodási stílusát szeretitek nagyon, merítetek belőle ihletet?2010. ápr. 4. 16:36
1/14 anonim válasza:
Kat von D stílusát imádom, nagyon jól néz ki(tetkókat leszámítva, szeretek tőle divat tippeket lopni :PPP)
Katy Pery-ét is nagyon, de őt nem igazán követném, viszont sztem igazán ari..
3/14 anonim válasza:
katy perryé cuki
én miley cyrusét is birom
rihannáé se rossz
lady gagáé elég vagyis nagyon extrém de ötletes
és akiét nem nagyon bírom az kriszten sztyuárt
4/14 anonim válasza:
vanessa Hudgens és Ashley Tisdale nagyon jól öltözködik, de én Selena Gomez cuccait is bírom
5/14 anonim válasza:
nincs öltözködési példaképem, nem fogom sztárok ruházatát lopni, eléggé gáz :D barátaimtól és a saját fantáziámból merítek ötleteket, meg a 80-as évekből származó képek is ötleteket adnak. (tudniillik punk vagyok)
6/14 anonim válasza:
Carrie Bradshow
Sex és new york
Sarrah J. Parker nem tetszik ló feje van, de a filmbéli nő jó ruhákat hord, nőies és modern.
8/14 anonim válasza:
saját stílusom van,és mindíg kitalálok valamit,nem láttam még máson olyat,ami nagyon tetszett volna..
talán régen az X-tinán,vagy kicsodán voltak exrtémebb cuccok..
9/14 anonim válasza:
Miley Cyrus és Selena Gomez stílusa nagyon bejön :):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!