Miért érzem magam magányosnak? Van barátnőm a családommal is jóban vagyok, de valamiért magányosnak érzem magam!
Figyelt kérdés
Nem tudom miért,de mostanában egy nullának érzem magam és elhanyagoltnak,bár a barátnőmmel nem sokat vagyunk együtt,de eddig nem éreztem ezt,egy olyan 2-3 hónapja kezdődött!2011. ápr. 16. 21:22
2/8 A kérdező kommentje:
28 vagyok!Nagy városban lakom!
2011. ápr. 16. 21:24
3/8 anonim válasza:
Lehet azért mert nincs barátodd! :) De kitudjaa
4/8 anonim válasza:
Lehet azért van ez mert 28 éves vagy és szeretnél végre saját családot alapítani? Mert általában akkor érzik magányosnak magukat az emberek amikor valami nincs rendben a családban, vagy a párkapcsolatban.... de ahogy leírtad ezek rendben vannak úgyhogy csak arra tudok gondolni amit már az elején leírtam.
5/8 anonim válasza:
Van aki egész életében a magányosság érzetével küszködik, pedig lehet, hogy nem is vagy magányos, csak valami miatt egy állandó önsajnálatban élsz. Csak olyan visszahúzódó vagy, vagy annyira talpra esett vagy, hogy azt hiszi a környezeted, hogy jéghátán is megélsz és nem kell pátyolgatni. Vagy ez vagy az előbbi, de rajtad áll, hogy találsz e valamit ami feldob. Keress valamit aminek örülni tudsz. Hobbi, vagy aerobik, vagy vannak kirándulók akikkel ismeretlenül is lehet találkozni a Moszkva téren, de keress valamit ami örömet okoz!!!!
6/8 anonim válasza:
Történt valami ami ezt kiváltotta? "2-3 hónap)
7/8 A kérdező kommentje:
Történt valami ami ezt kiváltotta? "2-3 hónap)
Semmi olyasmi nem történt igazából,a szüleim elváltak de azon már túl tettem magam réges régen!Lehet hogy annak valami utó hatása vagy én nem tudom!
Amúgy igen valoszinü hogy sokan azt hiszik hogy taplra esett vagyok és akkor már le sem kell kakilni a másik fejét vagy én nem tudom,sajnáltatni nem szoktam magam,vagyis másoknak nem sajnálkozom,ha igen akkor inkább magamban!De panaszkodni nem szoktam,lehet pont ez a baj...Néha nem esne rosszul valakinek kiönteni a lelkem,hiába vagyok férfi,de néha nem lenne rossz....
2011. ápr. 16. 21:54
8/8 A kérdező kommentje:
Öszintén szolva a barátnőmnek nem merem vagy nem akarom a dolgaimmal traktálni,mert attól félek hogy akkor mondja magában hogy na ez micsoda nyavajgós férfi....
2011. ápr. 16. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!