Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Magányosnak érzem magam. Mit...

Magányosnak érzem magam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nincs pasim, de volt, és meg is bántam h összejöttem vele és rá "pazaroltam" az első csókom.:( és most meg úgy érzem hogy nincs semmi jó a csókban.:(

Most meg vágyok egy igazi fiú szeretetére,aki nemcsak a szexre hajt.Egy fiúra aki úgy szeret ahogy vagyok./=

2010. aug. 22. 14:47
 1/3 anonim válasza:

Buli, de gondolom nem az a típus vagy. Ha senki nem jó az ismerőseid közül sem, akkor internetes társkeresés.

Amúgy hány éves vagy?

2010. aug. 22. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Kellett neked 13 évesen pasizni!! Így jártál...
2010. aug. 22. 15:07
 3/3 anonim válasza:
100%
Túl keserű vagy. Nem bánhattad meg. A kapcsolatok nagy része elég csúnyán szokott végződni főleg fiatalabb korban. Idősebb korban ritkábban. Az számít ami abban a pillanatban történt a többit már csak ti csúfitjátok el. Vagy azt vártad, hogy az első randi és az első csók után limuzinos lagzit rendeztek és együtt lesztek 50 évig? Lehet 2 év után te utáltad volna a legjobban. Próbálj haverkodni aztán jön ami jön. Jön aki jön. Nem egyszerű én tudom. Sőőőt.
2010. aug. 22. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!