Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon magányosnak érzem...

Nagyon magányosnak érzem magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok. Barátnőm eddig nem volt, de amint telik múlik az idő egyre jobban szeretnék. Nem is azzal van a baj, hogy nem merek kezdeményezni, sőt... Csak sajnos nem én vagyok a lányok esete. Van kb. 10kg feleslegem is. Ez engem egyáltalán nem zavar, de ezek szerint őket igen...

Gondolkodásmódomat komolynak tartom. Az összes ismerősöm discoba, kocsmába jár. Hát ez egyáltalán nem az én világom...

Sokkal jobban szeretnék elmenni mondjuk egy koncertre vagy egy moziba.

Utálom azokat a csajokat, akik sík hülyék mindenhez, attól függetlenül, hogy jól néznek ki. Ezeknek a csajoknak az "oszt vótá fönn szombaton" típusú pasik jönnek be, akiknek nem áll másból az életük mint a cigi, a pia meg a buli.

Hétköznapokon még meg-meg vagyok, amikor tudok beszélgetni pár rendesebb barátommal, de a hétvégék, amikor itthon vagyok... Maga a rémálom. Egyszerűen nem találom a helyem, érzem, nagyon egyedül vagyok.

Az osztályom tele van hülyékkel. Mind az élethez, mind a tanuláshoz azok.

Talán még rossz helyzetben is vagyok, mivel én vagyok a legjobb tanuló az osztályban. Hmmm, nekik az a ciki, ha valaki tud valamit.

Ha mondok valami jót órán rögtön jön 20 helyről a következő: "jóvan ne okoskoggyá má...".

Mit tanácsoltok? Mit kezdjek az életemmel? Ami most van, az nagyon értelmetlennek tűnik számomra. =(

2009. nov. 29. 21:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 15.éves vagyok, Virág.Nekem nem volt,még batátom.Az én osztálytársaim is hülyék.Ugyan ez cigi,pia,sőt néha drog.Szerintem szánalmasak.Én ,nem csinálom egyiket sem.Szerintem elég ,ha a srác foglalkozik magával,nem kell hogy bájgúnár legyen.Én szeretem ,ha a fiú okosabb dolgokhoz is hozzá dud szólni.Én is jól tanulok,mentőorvos szeretnék lennni,elsősegélyt már végeztem.Szint ugyan az mindt veled.Amúgy nem nagy baj, ha van egy kis felesleg.:)

2009. nov. 29. 21:51
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez van srác,ezt dobta a gép.Sajnos ilyen a stréberek élete.Én ugyanez vagyok csak lányba.Engem leginkább az egyetem motivál,megéri szenvedni most,ott majd biztos lesz egy-két jó arc.Aztán ha elvégeztem majd jót röhögök a szánalmas hülyéken akik most beszólogatnak,hogy ti nem vittétek semmire a híres bulis életmóddal:))))))))Gonosz vagyok,mi?
2009. nov. 29. 21:54
 3/15 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Egy picit. =)

2009. nov. 29. 21:57
 4/15 anonim ***** válasza:

Vedd lazábban az életet, fontos a tanulás meg minden, de ha te se bulizni nem akarsz eljárni se semmi őrültségbe nem vagy benne akkor elcseszed a fele életed. Én még csak 25 vagyok, de én sem buliztam eddig, tökre sajnálom hogy lemaradtam mindenről, most meg már csak a meló van és semmi másra nincs idő. EZ így nem élet!! Lehet hogy lesz jó munkád ha sokat tanulsz, de azzal semmire nem mész igazából.

A csajok is jobban szeretik a jó humorú, vagány srácokat mint az otthon ülős okoskákat.

Ha már feleslegről van szó sportolni is eljárhatnál, ott is jól lehet ismerkedni. Vagy öcsém táncra jár, tele van jobbnál jobb csajokkal...

2009. nov. 29. 21:57
 5/15 A kérdező kommentje:

Attól tartok igazad van.

Első feladat leküzdeni ezt a pár kilót.

2009. nov. 29. 22:01
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia! Szeintem (ezzel nem akarlak megbántani!) nem szabad sajnálnod magad. Sok ember sajnálja magát, és én is tudom hogy nagyon könnyű ebben benneragadni. Ez az első lépés. Azután körül kéne nézned az osztályban. Lehet hogy nem mindenki olyan bunkó és buta mint amilyennek látod! Kicsit próbálj beszélgetni velük, pl először csak az időjárásról :) vagy segíts nekik a háziban. A lányoknak nagyon jól esik ha pl megdícséred a ruháját, cipőjét és ne gondold hogy máris nyomulásnak érzik majd! azután kereshetsz magadnak új barátokat is, ha a suliban nem jársz sikerrel. Menj el idegennyelvi klubbokba mondjuk (ha nagyobb városban laksz).

A "stréberhülye" beszólások igazából mind irígység. egyszerüen engedd el a füled mellett, vagy szólj vissza valamit (ne bunkón, csak olyan "csípősen":). ezzel nekem is sok gondom van egyébként (mármint hogy az osztályomban az a gáz ha valaki tanul) de megpróbálom nem meghallani. vagy ha segítesz nekik doga előtt puskát írni akkor máris jobb lesz a helyzet:D

A plusz kilók nyivánvaló hogy a bezárkózás, visszahúzódás miatt "kellenek", ez mint egy "védőpajzs" szolgál neked. Ha tényleg új életet akarsz kezdeni akkor bizony kicsit fogyni kéne! menj el futni (ha kutyával mész még jobb!). fogysz és még barátokat is találhaszt:) (nem hülyeség!) sok sikert!!!!!:) 16/L

2009. nov. 29. 22:03
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen ezt a hosszú választ!

Lassan kezdek ráébredni a dolgokra... Igazad van ezzel a védőpajzsos dologgal kapcsolatban.

2009. nov. 29. 22:08
 8/15 anonim ***** válasza:

Na de most komolyan srác,nem hiszem el,hogy nem ,motivál semmi.Ha így lenne,akkor nem tanulnál,nem ülnél otthon hanem buliznál orrba szájba.Biztos van valami célod amire nagyon büszke lennél,ha elérnéd.Gondolj arra és vigyen az előbbre!

Amúgy abból,amit leírtál szerintem tök intelligens vagy jól látod a dolgokat a felszínes hülye emberekről és jó a dumád"oszt vótá fönn szombaton"(vááááááá:)))))))))),szóval ne aggódj!Egyébként a legtöbb jó tanuló élete ilyen.Azzal meg,hogy ki mit szólogat be neked nem kell foglalkozni.Meglátjuk ki viszi majd többre,te vagy ők.Hidd el ők egy idő után kiégnek,életunt szardarabok lesznek,nekünk meg akkor kezdődik az élet:)

2009. nov. 29. 22:10
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen, van célom: utasszállítógép pilóta akarok lenni...
2009. nov. 29. 22:13
 10/15 anonim ***** válasza:
Miiiiiiii vaaaaaaaaan???????????????????????????Akkor inkább menj bulizni kis mazochistám:)))))))))))
2009. nov. 29. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!