Nagyon magányosnak érzem magam, mit tegyek?
15 éves fiú vagyok. Barátnőm eddig nem volt, de amint telik múlik az idő egyre jobban szeretnék. Nem is azzal van a baj, hogy nem merek kezdeményezni, sőt... Csak sajnos nem én vagyok a lányok esete. Van kb. 10kg feleslegem is. Ez engem egyáltalán nem zavar, de ezek szerint őket igen...
Gondolkodásmódomat komolynak tartom. Az összes ismerősöm discoba, kocsmába jár. Hát ez egyáltalán nem az én világom...
Sokkal jobban szeretnék elmenni mondjuk egy koncertre vagy egy moziba.
Utálom azokat a csajokat, akik sík hülyék mindenhez, attól függetlenül, hogy jól néznek ki. Ezeknek a csajoknak az "oszt vótá fönn szombaton" típusú pasik jönnek be, akiknek nem áll másból az életük mint a cigi, a pia meg a buli.
Hétköznapokon még meg-meg vagyok, amikor tudok beszélgetni pár rendesebb barátommal, de a hétvégék, amikor itthon vagyok... Maga a rémálom. Egyszerűen nem találom a helyem, érzem, nagyon egyedül vagyok.
Az osztályom tele van hülyékkel. Mind az élethez, mind a tanuláshoz azok.
Talán még rossz helyzetben is vagyok, mivel én vagyok a legjobb tanuló az osztályban. Hmmm, nekik az a ciki, ha valaki tud valamit.
Ha mondok valami jót órán rögtön jön 20 helyről a következő: "jóvan ne okoskoggyá má...".
Mit tanácsoltok? Mit kezdjek az életemmel? Ami most van, az nagyon értelmetlennek tűnik számomra. =(
Ha még figyeled a kérdést amit feltettél... én válaszolok.
Én 21/f vagyok harmad éves gépészmérnök, te korodban én sem buliztam, csajoztam ittam stb. 16 éves koromba bebaszás cigi, amit utólag megbántam mert most is kojtolok mint a gép. :S. De öszintén szolva próbálj elnézni az emberek fölött, türjed a hülyeséget, bólogass hogy ne lógj ki a sorból hidd el, néha nem jó érzés különcnek lenni, de néha igen :D pl tanulás terén... menny bulizz, de 40 éves korodba jöjjön rád, mert nem lessz jó :( . Ja és ne hidd hogy a buli, pia stb háttérbe szorítanak a dologokat, agyad, gondolkozásod rendbe. Tudod hogy ki vagy, mit akarsz és jól tanulsz. Menny nézz ki egy pénteki napot basszál be másszál rá egy csajra, aztán kész. Lehet pórias a megfogalamazás, de tedd azt. Anno-anno, buliba pultra okádás, hülye csajok füzögetése aludjanak fenn, több kevesebb sikerrel :P és ettől nem vagyok se több se kevesebb. Egyetem is egy érdekes egyveleg akkor vagy bolodog ha tanulás és bulizás terén eggyensújt találsz. És igen rohadt jó tud leni :D:D Nem csak kötelesség az élet hanem szórakozás is szért jó itt lenni ezen a sárgolyón:D
Ja és nem tanulok szarul, amihez értek ahhoz nagyon értek (műszaki dologok) nem vagyok paraszt, sem hülye, aki meg félreismert az meg igy járt. :D
Drog viszon SOHA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!