Érezte már valaki ennyire magányosnak/egyedül magát?
Én éreztem...
Próbálj kikapcsolódni, barátkozni osztálytársakkal (ha még sulis vagy). HA nem iratkozz be valahova, valamilyen képzésre, ismerkedj...járj színházba...mozdulj ki otthonról... Sok sikert
Ajánlom ezt az oldalt, [link]
mivel azt írtad suliba jársz, gondolom tizenéves lehetsz, ezen az oldal kedvelt a fiatalok körében, regisztrálj, ismerkedj, akár barátokat, párt is találhatsz magadnak. Látod ki mit szeret, így olyan embereket találhatsz akiknek hasonló az érdeklődése mint neked, sokan vannak hasonló helyzetben mint te.. Én is hasonlóan érzem magam csak más okból, én már a húszas éveimet taposom egyetemista vagyok, barátaim vannak, viszont nagyon magányos vagyok, társat szeretnék, csak jelenleg munkát keresek az egyetem mellett nagyon nincs pénzem, és fiúként egyszerűen nem tudok nyitni lányok felé amíg nem rendeződik az anyagi helyzetem..
22 vagyok és egyetemista
nem érek rá a hotdogon függeni túl sok a tanulnivaló melo, de úgy érzem nem bírom már , társra vágyom vagy egy jó barátra akivel mindig együtt lehetek
Igen...
És úgy érzem olyan nehéz lenne visszaülni a lóra, a barátaimmal nagyon más irányba változtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!