Érezte már valaki ennyire magányosnak/egyedül magát?
Figyelt kérdés
amúgy is egy zárkózott lány vagyok, vannak barátaim de csak 1-2 a többi csak haver és nem járunk el velük sehová, sulis haverok, de most így az este eléggé rosszul érzem magam, nincs akivel legyek beszélgessek összeüljek egy filmezésre vagy valami, nagyon elzárkóztam a világtól :(2011. szept. 25. 22:46
51/54 A kérdező kommentje:
köszike ezek közül jópárról még csak nem is hallottam:/
2011. okt. 7. 19:26
52/54 anonim válasza:
Lenne még több is csak nem tudom megfelelően elérni a youtube fiókomat :/
Amúgy Flyleaf - Again -t mindenképp hallgasd meg. Nagyon jól kijön belőle a csaj szép hangja :)
53/54 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm !!! :)
2011. okt. 8. 14:44
54/54 anonim válasza:
Kedves, ez engem mindig felvidít hallgasd meg,
http://www.youtube.com/watch?v=KDVNEM3tAC8
Az élet még ha néha baromi nehéz is gyönyörű, csak meg kell találni azt amiben örömünket leljük, és bizakodónak kell lenni a nehéz időkben is , még ha néha nem is olyan könnyű! túl rövid az élet a szomorkodásra nem igaz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!