Szerintem tök normális h 13 évesen nincs barátom! De valamiért mégis gáznak érzem :S ti mit gondoltok? (lent)
nah szóval most 13 éves (és fééél!!:) ) vagyok és igazából főleg lány barátaim vannak de van pár fiú is...
az iskolában is egy fiú mellet ülök és tök jóba vagyunk.. szoktunk beszélgetni.. segíteni egymásnak.. jobb mellette ülni mint sok lány mellett az osztályban..
amugy az h az osztálban igazából még senkinek sincs barátja vagy barátnője....
2 lánynak volt barátja de azoknak is csak divatból ami szerintem kurv@ gáz... szóval semmi szerelem.. smmi érzés csak azért h elmondhassák h van valakijük
és még nem is csókoloztam...
de már több fiu kezdeményezett de ők nem tetszettek... (nem csak a külsőjükre gondoltam) szóval nem lett semmi ...
én meg divatból csak hogy legyen valakim nem fogok összejönni senkivel!!!
de valmiért kicsit ugyérzem h gáz h még nemvolt igazából semmi közöm fiúkhoz... ez valószínű h attól van h mamár minden pin@ (bocs a kifejezésért de tényleg azok) befekszik a 19 évesek ágyába...
erre van pár pár évvel idősebb ismerősöm példája..
(nem vagyok ronda... normálisan nézek ki, jól öltözök.. kedves vagyok... nem nagyképű, nem felvágós..!)
szerintetek jogosan érzem magam gáznak?? :O :(
de épp az h én ezt tartom normálisnak!!
:D
de azért ezek a "lecseszős " kommenteknek örülök h az idősebbek a feltételezést is rossznak tartják!!!!
de azt nem értem h ezt a mai korombeliek miért nem fogják fel....
amugy a nővérem 18 és mindig ha megyünk ismerősökhöz és téma ő meg a barátja... meg az előző barátja.. akkor rá kérdeznek h és mi van a fiukkal olyan idegesítő!!! kényelmetlen a válasz..
megamikor a 16 éves ... myvipjét nézem 100 olyat látok h 18 évesekkel pózolnak... sztem kiábránitóak!!
köszi a válaszokat!! :D
Egyre korábban akarnak "felnőttek" lenni a fiatalok. De a felnőttség nem ebből áll.. Csak sajnos ezt nem fogják fel. Nem lecseszős komment akar lenni, de én is úgy gondolom h.nagyon ráérsz még és egyáltalán ne érezd "gáznak" h.nem volt közöd fiúkhoz. Megsúgom neked, h.a fiúk egyre inkább a normális, szűz lányokat keresik. Várd meg az igazi szerelmet, csak a tapasztalat miatt nem kell fűvel-fával összejönni. Sok sikert! :)
21L
b@szott gázos vagyxDDD
ezzel nem azt akaram mondani h jó akkor fuss és kur@sd meg magad:D
de oviban sem volt?
én szinte oviban minden másnap más-más fiúval puszizkodtam..igen lehet h fiatal voltam de volt az oviban "fiúm is" úgymond:D
nekem 13 évessen 2 fiúm volt:/éretlen voltam és az elsővel szakítottam csakmert azthittem h ha nem fogja meg a kezem puszitse kapok akkor nem lehet semmi.. 3x találkoztunk 9 nap alatt:S hát nem tudom. azóta nagyon megértettem h nemigyvannak a dolgok és újra úgyérzem h nekem az a fiú kell..
a fiú is igyérez tehát jóljártam de nemtudom most ezeet minek írtam lee:DDDDDD
egyébként nem vagy gáz.
az lenne gáz ha 13 évessen már több pasid lenne..
szerintem örülj h még nemvagy megrontva:)
:))
a lecseszést jó értelemben irtam.. :)
ne értsétek félre én nem akarok még jó pár évig lefeküdni és összeállni mindenkivel!!!!!!!!!
Kedves 22:48-as!
Büszke lehetsz magadra, gratulálok, hogy ilyennel felvágsz...
Kedves Kérdező!
Na ilyen ne legyél soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!