Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem akarok tovább élni, és...

SEXKÉRDÉS kérdése:

Nem akarok tovább élni, és csak az öngyilkosságra tudok gondolni egy éve. Valamiért mégse teszem meg, vélemény?

Figyelt kérdés
Nem látom már értelmét semminek, és nem értem miért nem teszem meg, pedig tudom, hogy meg kéne tennem...
2011. dec. 12. 19:47
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Engem senki sem szeret.. :S egyébként elmondhatnád, ha tudsz egyet...
2011. dec. 13. 21:59
 12/38 anonim ***** válasza:
Szia. Ugyan ez van velem is. A ' tegnap 20:30 ' kommented mintha én írtam volna. 18/f
2011. dec. 13. 22:45
 13/38 anonim ***** válasza:
Nem igaz hogy senki nem szeret léci ezt most vedd komolyan Isten elküldte érted az egyetlen fiát és ő meghalt érted hogy teneked ne kelljen meghalnod ő szeret téged!
2011. dec. 14. 10:22
 14/38 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

15/L

2011. dec. 14. 10:24
 15/38 A kérdező kommentje:
A vallásról inkább ne vitázzunk, mert van megfelelő tudásom és megfelelő érvelésem, hogy miért nem létezik a keresztény isten... sőőt antikeresztény vagyok..
2011. dec. 15. 16:16
 16/38 anonim válasza:

Ne legyél öngyilkos!!!

Mint már mondták az ne megoldás.

Fogd fel úgy, hogy te egy kiválasztott vagy. Azért, mert megadatott neked az élet. Sokan nem is fogják fel azt mit jelent a halál. Ez nem úgy van, hogy miközben a szívedben van a kés és pillanatok allatt elvérezhetsz, meggondolod magad. Tisztázz mindent és keress magadnak valakit, egy párt aki segít abban, hogy ezt a baromságot elfelejsd.

2011. dec. 20. 16:33
 17/38 A kérdező kommentje:
HAHAHA, Párt.... Ez a legviccesebb dolog mait halottam az életemben... :) 18 év alatt egy nő sem nézett rám körülbelül... Illetve aki rámnézett, és belezúgtam, az csak egy hétig játszott velem, és maitta két évig szerelems voltam még belé, ezek után pedig öszejött egy másik csávóval... Nem kell nekem már senki, fáj már így is eléggé a szívem..
2011. dec. 20. 16:42
 18/38 anonim ***** válasza:
11%
Isten van engem semmilyen érvelés nem tud meggyőzni róla hogy nincs!Én nem vallásokról beszélek hanem a valóságos élő Istenről.
2011. dec. 20. 19:39
 19/38 A kérdező kommentje:
Isten lehet hogy létezik, de a kereszténység csak egy nép irányítására/ butítására kitalált hadi eszköz, amiben a gonoszság 100%a uralkodik, szeretettel álcázva az egész világméretű tervet...Bocs mindenkitől, de én ezt így gondolom...
2011. dec. 20. 19:41
 20/38 anonim ***** válasza:
41%
Ti nem fogjátok fel hogy ha megölitek magatokat nem semmisültök meg a szellemetek tovább fog élni és vagy jó helyre kerül vagy valami szűrnyűre de ha megölöd magad utóbbi helyre kerülsz.
2011. dec. 20. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!