Nem szeretem az embereket! Van, aki még így érez? :
Egyszerűen nem bírom őket elviselni... Utálom, ahogy viselkednek. Például a boltban. Mindenki csak tolakszik előre, nincs tekintettel senki másra. Képesek lennének másokon átgázolni csak azért, hogy ők kaphassák meg legolcsóbban a párizsit. Vagy a buszon: amikor reggel álomkórosan felszállok, mindenki belebámul a fejembe, mintha valami marslakó lennék. Az öreg nénik pedig mindig sietnek, bár azt nem tudni, hova. Képesek fellökni, vagy lerángatni az ülésről rosszindulatú megjegyzéseket téve, hogy lerakhassák a táskájukat. A fiatalok pedig állandóan ordítoznak, mindenen vihognak, egy percre nem képesek csöndben maradni. A suliban sem. Az osztályom borzalmas. Nem nagyon érdekel a dolog, hogy nem tanulnak, csak azon csodálkozom, hogy nem is érdekli őket, ha bukásra állnak. Engem viszont zavar, hogy nem tudok odafigyelni az órákon (ugyanis a zajt a tanár nem tudja túlkiabálni), mert szeretnék továbbtanulni.
Bent mindenki engem tart idiótának, csak mert nem akarok velük barátkozni. Hát, én nem szeretnék olyan barátokat, akik kibeszélnek a hátam mögött. Mindenkinek a szemébe hazudnak, büszkék arra, ha puskázással szereznek jó jegyet... Szerintem ez nem normális dolog, bár, mivel mindenki ilyen, csak bennem lehet a hiba.
Úgy érzem, rosszkor születtem. Nem találom a helyem és senki nem érti meg, hogy mi a bajom. Legszívesebben elrohannék a világ végére...
Én is így érzek. Nem vagy egyedül :)
Elég gáz egy érzés, s azt mondják, hogy magadban keresd először a hibát. Hát én kerestem pár évig, de nem találtam meg :D
Ahogy írtad, hogy "belebámulnak a fejedbe". Ez velem is így van, próbálok nem kitűnni a tömegből de mégis néha úgy érzem, mintha csak én lennék az, aki nem illik abba a közegbe. Én ezellen már nem tudok mit tenni, kezdek hozzá szokni, de néha nagyon lehangolt tudok lenni emiatt. (Ki jön velem a világ végére? :P)
Ha lenne kedve valakinek beszélgetni. Írjon.
F/19
Szia!
Szerintem annyi a lényeg, hogy legyen egy valaki akivel kicsit többet vagy mint a többiekkel, amolyan "legjobb barát" szerűség. Vagy vezess naplót. Írd le neki, egy napló néha a legjobb barát. Vagy ami még ennél is jobb láss neki egy történetnek. A történet fő témája ez az érzésed legyen, beleszőve, átszőve mindenféle fantáziadús dologgal, de az értelmes, a fő mondanivalója maradjon meg!
3. Ennek egy részről örülhetsz, hisz különleges ember vagy;)
Szia, én is ilyen vagyok mint te, bár azóta már lehet változott a helyzeted, mert ré írtad ki a kérdést. Na szóval, én se nagyon szeretem az embereket, azt hiszem, nekem is van egy kis tömegiszonyom. Csalódtam sokat az emberekben, ezért nem is nagyon bízom meg senkiben, és nem is kötök szoros barátságokat, mert nem tudok. :S Nem tudok megbízni senkiben... annyi felszines, kétszínű ember van.. sokan mondják is mennyire magambaforduló vagyok. De jobban szeretek egyedül lenni, mint legyek részese egy oylan ebszélgetésnek, amin épp egy harmadikat beszélnek ki. :S
A tömegközlekedés számomra is rémálom... úgy érzem mindenki engem bámul, rajtam röhögnek, összesúgnak a hátam mögött... iylenkor felhúzom magam, és sajnos itthon töltöm ki a mérgem a családomon, pedig ők csak jót akarnak. :S Bennük megbízom, és velük érzem a legjobban magam. De néha úgy érzem, hogy ők is csak kényszerből szeretnek, csak azért mert a családtagjuk vagyok, nem azért aki vagyok.. remélem nekem is sikerül kigyógyulni ebből, és nem fog érdekelni senki, és nem fog zavarni, ha bámulnak az utcán.
Köszi, hogy feltetted a kérdést, és kiirhattam ezt magamból, de azért még elmennék veletek a világ végére...ha lehet. :)
Szia! Nagyon örülök, hogy írtál :) Annyira egyedül éreztem magam ezzel a dologgal, meglepődtem, hogy milyen sokan írtak. Most meg azon, hogy valaki rátalált, annak ellenére is, hogy ilyen régi a kérdés :D Egyébként a helyzetem kb. annyiban változott, hogy ha jobb kedvem van, akkor sikerül figyelmen kívül hagynom a körülöttem zajló eseményeket. Bár ez nem mindig jó, mert van, hogy hirtelen kérdeznek tőlem valamit, én meg azt sem tudom, hol vagyok. Bizonyára, ha kívülről látnám magamat, a saját idegeimre mennék.
Ha viszont rossz kedvem van, akkor egész nap meg se szólalok, vagy mindenkibe belekötök, és csúnyán nézek a kevésbé szimpatikus, zajongó tömegre.
Ha nem haragszol, most egy kicsit kiönteném a lelkemet:
Múltkor láttam egy hatéves kisfiút a buszmegállóban, cigivel a szájában… engem ez is bosszant. Tudom, hogy nincs közöm hozzá, hogy mit csinál, de mégis milyen szülei lehetnek, ha nem veszik észre a szagot a gyereken? Vagy talán tudnak róla? Akkor miért nem tesznek ellene?
Egy másik esetben egy anyukát és a gyerekét figyeltem, az anyuka vitte a sok szatyrot, a gyerek meg ott ugrált körülötte – nem segített neki, és simán lek*rvázta. Az anyuka egy szót sem szólt érte.
A buszra éppen szálltam fel, amikor megláttam, hogy egy idős néni négy óriási szatyorral szintén fel szeretne szállni. Körülötte senki sem moccant meg, mindenki látta, hogy segítségre szorul, mégsem pattant fel senki rajtam kívül.
Szintén öreg nénis helyzet: a buszon tömegnyomor, és egyszer felszállt egy kb. 150 centis néni, szinte a képébe röhögtek. Amikor átadtam a helyem, a néni sugárzó arccal köszönetet mondott.
Még egy buszos: két fiatal srác a forgóban állt, amikor az egyik hirtelen összeesett. A másik azonnal lehajolt hozzá, és megpróbálta „felébreszteni”, nagy nehezen sikerült is neki. Az emberek ugyanolyan kifejezéstelen arccal ültek tovább a helyükön, mint előtte, aztán végül egy néni szólt egy fiúnak, hogy adja át a helyét annak a fiúnak, aki elájult az előbb.
Amikor egyszer leszálltam a buszról, jött egy csapat 10 évesnél nem idősebb, csak annak látszani akaró gyerek, előttem meg egy 40 körüli nő ment. Az egyik gyerek belebújt a fejébe a nőnek, és azt kiabálta: „ÚÚÚ, DE CSÚNYA VAGY!” - a többiek meg csak vihogtak rajta.
Tegnap kimaradt az egyik buszom. Természetesen az egész társaság hozzácsapódott egy másik járat utasaihoz. Igaz, hogy 5 perc múlva jött volna egy másik busz, de mindenki annyira hülye volt, hogy képesek voltak egyetlen egy buszon nyomorogni vagy százan. A legrosszabb azt volt nézni, amikor lökték le egymást, csak hogy ők feljuthassanak a buszra. Őrültek… vagy csak én lennék az?
Van, hogy nem bírom ki a társaságot, és leszállok a buszról, az se érdekel ilyenkor, hogy elkések, vagy sem.
Na, ez most jólesett :D Írj még nyugodtan, ha van kedved, ahogy várom még mindenki más válaszát, tapasztalatait is
Végül egy idézet J. Swift-től:
„Gyűlölöm és megvetem az embernek nevezett állatot.”
Elég durván hangzik, de néha teljesen egyetértek vele, még akkor is, ha magamról van szó.
Kedves Kérdező!
Nekem is ez az érzés van. A nagyikáink folytonosan mai fiataloznak,, pedig ők milyen bunkók a folytonos kibeszéléseikkel, az osztályban pletykabuli zajlik, nem lehet itt normálisan élni... Engem csak a macskáim vígasztalnak meg, akik nem beszélnek ki, és nem bunkók velem... Szerintem vegyél lovat, vagy macskát (ha telik rá) és nekik mond el a bajaidat... Hidd el, sokkal jobban érzed majd magad, mert valaki, aki őszinte és kedves meghallgatott...
Üdv.: Egy lány, aki lelkileg macska lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!