Le lehet küzdeni valahogy a túlérzékenységet, meg azt, hogy könnyen megsértődöm dolgokon? Inkább hallgatni szeretem az embereket, mint beszélni, és miért irigylem azokat, akik a társaság középpontjai, és mindig tudnak beszélni valamiről?
Vagy ilyen az alaptermészetem,és nem változom?
lehet,hogy hülyeségnek tartják,a horoszkópot,de én tipikus rák vagyok.
Vagy vannak olyan módszerek,gyakorlatok,amivel edzhetem magam?
Szeretnék laza, könnyed, kiegyensúlyozott lenni...
Én is hasonló vagyok.
Mielőtt megbántódsz valami beszóláson, kérdezz rá, hogy ezt tényleg így értetted? nem biztos, hogy a másiknak feltűnt a bántó hangnem.
Egyébként meg a társaság középpontjai olyan emberek, akik hangosak és a saját magánéletüket teregetik ki, te is ilyen akarsz lenni? figyeld meg, miről beszélnek ezek az emberek, te is akarsz hasonlókat mondani magadról?
Velem is ugyan ez van.
Én is irigyeltem a "társaság középpontját",de miután arra is felfigyeltem hogy nem csak sokat beszél hanem elmondja mi történt vele máskor és ezt annyiszor elmondja amennyiszer lehet és mindenkinek.Úgyhogy szerintem nem kellene őket annyira irigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!