Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ilyen pocsék társaság lennék?

Ilyen pocsék társaság lennék?

Figyelt kérdés
A barátnőm meg én nagyon szeretünk egy játékot. Ő letöltötte a gépére, és most kicsit rá van kattanva, egész nap játszik vele, velem pedig alig beszél. És most kérte, hogy egy kicsit szüneteljünk is a z MSN-el néha, mert egész nap a gép előtt ül ő is meg én is emiatt, és azt mondja, fárasztó. De nem érti meg, hogy én így is egész nap rá várok, hogy feljöjjön, és nem tudok nélküle mit csinálni... és hirtelen azt mondja, hogy unalmas velem beszélni, mert nem csináluink semmit... és azt is mondja, hogy nem beszél velem többet. Miért? Ilyen rossz társaság vagyok? Egyébként messze lakunk egymástól, és csak néha tudunk találkozni... szeretnék még vele augusztusban is, de ki tudja, hogy lehet-e... és mit kezdjek nélküle, ha MSN-en talán soha többé nem szól hozzám egy szót se? Nem félreérteni, legjobb barátnőm, nem utál, de akkor mégis miért? Nem tudok nélküle mit csinálni... meg fogok őrülni. Egy éve és 21 napja járunk együtt, és eddig is csak úgy bírtam ki nélküle (meg ő nélkülem), hogy minden nap az összes időnket egymásra áldozva beszélgettünk... és most meg ez. Lehet, hogy csak játszani akar, és én feltartom benne? Remélem, hogy csak ennyi, és napok múlva megunja. De mit csináljak én addig? Mi van, ha soha többé nem jön vissza hozzám? Egy délelőtt alatt is majd megőrülök, ha nem beszélhetek vele, mi lenne, ha napok, hetek, hónapok lennének? Ennyire nem vagyok fontos neki? Miért kell ezt csinálni velem? Próbálok nem kiborulni, de nem megy... mi a francot kezdjek ezzel az egész helyzettel?
2010. júl. 27. 17:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
tehát most akkor te pasi vagy vagy csaj? egyszer azt írod, hogy legjobb barátnőm, másodszor pedig azt, hogy egy éve és 21 napja jártok... nekem nem tiszta ez az egész, de nemtől függetlenül van egy olyan érzésem, hogy nagyon fiatalok lehettek és ezt nem rosszindulatból mondom :)
2010. júl. 27. 18:04
 2/20 A kérdező kommentje:
Lány, de ez a történet szempontjából mellékes... valami tanács esetleg?
2010. júl. 27. 18:07
 3/20 anonim ***** válasza:

Azt mondta, hogy unalmas veled beszélni.

Pár napig szerintem most ne keresd, várd, míg ő kezdeményez, várd ki, míg ő kezd el keresni Téged. Így láthatod, hogy akarja-e még a dolgot, vagy itt kimerült az ügy. Nyilván nem a legjobb, ha csak ilyen "virtuális" formában tudtok együtt lenni, ez édeskevés egy kapcsolat megtartásához.

Ha Te nem keresed a társaságát, de ő rövid időn belül keres Téged, akkor nincs miért aggódnod, de ha napokig nem keres, akkor nézz olyan lány után, aki szerint nem vagy unalmas, aki minél több időt szeretne veled tölteni, akinek Te vagy a fontos, nem a játék, aki értékelni is tud Téged.

2010. júl. 27. 18:11
 4/20 anonim ***** válasza:

18:11-es újra. Bocs, de azt hittem, hogy fiú vagy. Engem is megtévesztette, hogy azt írtad: "járunk".

Hát ez esetben keress te is magadnak valami elfoglaltságot.

2010. júl. 27. 18:13
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm... várok akkor. Csak tényleg nem tudom, hogy mi lesz velem. Mert ő el tudja foglalni magát, és megvan nélkülem is, ha nagyon muszáj, de én meg tőle függök, és nem bírom ki. De akkor próbálkozok. És nem hagyom el. Ez most nem azon múlik, hogy együtt maradunk-e, csak fáj... de ha most így jó, akkor így lesz. Türelmes leszek, eddig is az voltam.
2010. júl. 27. 18:15
 6/20 A kérdező kommentje:
Semmi baj *mosolyog*
2010. júl. 27. 18:15
 7/20 anonim ***** válasza:
Te jársz a legjobb barátnőddel? :O Vagy akkor hogy is van ez? Bocsi, nem értem, pedig segítenék, ha tudnék. =/
2010. júl. 27. 19:30
 8/20 A kérdező kommentje:
A legjobb barátnőm is egyben, meg együtt is járunk. Barátnőkként indultunk, aztán ez lett... de nem bánom. És segítség...?
2010. júl. 27. 19:33
 9/20 anonim ***** válasza:
48%
lezbi vagy? :D
2010. júl. 27. 21:03
 10/20 anonim ***** válasza:

ö eeezt énsem vágom.:D

mármint akkor lezbi-e vagy?xD

de ha egyszer azt mondta hogy uncsi vagy akkor nem vmi jó barátnő.:/

2010. júl. 27. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!