Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ilyen pocsék társaság lennék?

Ilyen pocsék társaság lennék?

Figyelt kérdés
A barátnőm meg én nagyon szeretünk egy játékot. Ő letöltötte a gépére, és most kicsit rá van kattanva, egész nap játszik vele, velem pedig alig beszél. És most kérte, hogy egy kicsit szüneteljünk is a z MSN-el néha, mert egész nap a gép előtt ül ő is meg én is emiatt, és azt mondja, fárasztó. De nem érti meg, hogy én így is egész nap rá várok, hogy feljöjjön, és nem tudok nélküle mit csinálni... és hirtelen azt mondja, hogy unalmas velem beszélni, mert nem csináluink semmit... és azt is mondja, hogy nem beszél velem többet. Miért? Ilyen rossz társaság vagyok? Egyébként messze lakunk egymástól, és csak néha tudunk találkozni... szeretnék még vele augusztusban is, de ki tudja, hogy lehet-e... és mit kezdjek nélküle, ha MSN-en talán soha többé nem szól hozzám egy szót se? Nem félreérteni, legjobb barátnőm, nem utál, de akkor mégis miért? Nem tudok nélküle mit csinálni... meg fogok őrülni. Egy éve és 21 napja járunk együtt, és eddig is csak úgy bírtam ki nélküle (meg ő nélkülem), hogy minden nap az összes időnket egymásra áldozva beszélgettünk... és most meg ez. Lehet, hogy csak játszani akar, és én feltartom benne? Remélem, hogy csak ennyi, és napok múlva megunja. De mit csináljak én addig? Mi van, ha soha többé nem jön vissza hozzám? Egy délelőtt alatt is majd megőrülök, ha nem beszélhetek vele, mi lenne, ha napok, hetek, hónapok lennének? Ennyire nem vagyok fontos neki? Miért kell ezt csinálni velem? Próbálok nem kiborulni, de nem megy... mi a francot kezdjek ezzel az egész helyzettel?
2010. júl. 27. 17:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen, az vagyok... na, most már ezen nem kell fennakadni, jöhetnek a kérdésemre irányuló válaszok :3 Köszi amúgy, hogy írtatok, ettől jobb kedvem lett.
2010. júl. 27. 21:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Meséls csajozos történeteket?:D
2010. júl. 27. 21:28
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen, az vagyok... na, most már ezen nem kell fennakadni, jöhetnek a kérdésemre irányuló válaszok :3 Köszi amúgy, hogy írtatok, ettől jobb kedvem lett.
2010. júl. 27. 21:28
 14/20 A kérdező kommentje:
Csak ez az egy van (nem is kell több), és röviden annyi, hogy első személyen találkozásunkkor már csókot váltottunk... utána alakult ki ez az egész.
2010. júl. 27. 21:36
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért nem lehet a kérdésemre válaszolni, ha egyszer arra kéne... de köszönöm érdeklődésed, nagyon jó :)
2010. júl. 28. 09:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát, segítségként csak annyit tudok mondani, hogy várd ki, amíg Ő keres...ha egy héten belül nem keres, sok értelme már nincs a kapcsolatnak. :S És tényleg nem lehet valami jó barátnő, ha fontosabb neki az a játék...meg nekem ebőből a szövegből az jött le, hogy ő már nem akarja folytatni, már nem szeret, lehet hogy van másvalakije..de remélem én tévedek. :S
2010. júl. 28. 11:01
 17/20 A kérdező kommentje:
Egyébként már tegnap este megoldódott, mert kicsivel később visszajött. Szóval nincs baj :3 Csak én ilyen vagyok sajnos, hogy mindenen elsőre kiborulok. Köszönöm a válaszodat *mosolyog*
2010. júl. 28. 11:30
 18/20 anonim ***** válasza:
kor?
2010. júl. 28. 11:47
 19/20 A kérdező kommentje:
Miért lényeges ez?
2010. júl. 28. 12:43
 20/20 anonim válasza:
kíváncsiságból csak
2010. júl. 28. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!