Miért szeretem meg ilyen nehezen az embereket?
Figyelt kérdés
Alapvetően nehezen szeretem meg az embereket mélyebben,
nagyon kevés ember tud közel kerülni hozzám.
Foggalmam sincs hogyan csináljam hogy könnyebben menjen,
de nagyon kellemetlen...igazából taszít az emberek közelsége, nemszeret puszit adni, ölelkezni sem...
Nem tudok pasit sem találni, mert egyszerüen mindenki, akivel találkozok,taszít, nem tudnak meghatni a problémáik, és én sem szívesen osztom meg velük az enyémeket...
Egy ember volt, aki iránt nem éreztem ezt, de vele már nem tartom a kapcsolatot,csak neki tudtam úgymond "odaadni" magam.Hiányzik az érzés...:(
Volt már ilyen valakivel?Hogy sikerült túllépni rajta?
2009. nov. 26. 19:43
1/11 anonim válasza:
Ilyen nagyon sok emberrel van :) Ez egyfajta személyiségtípus.Ilyen vagy. Én is ilyen vagyok. Mondjuk nekem nincs kedvem változtatni rajta,úgyh azzal kapcs.ban nem is tudok tanácsot adni,h hogy kell.
2/11 anonim válasza:
ha a nevére vagy kíváncsi,introvertált személyiségítpusnak hívják
3/11 A kérdező kommentje:
Aha...hát én sem akarom az ellenkezőjére fordítani, viszont jó lenne ha lenne egy ember akit tényleg újra őszintén tudok szeretni...=.
2009. nov. 26. 19:57
4/11 A kérdező kommentje:
Amúgy meg igazából társaságban szeretek lenni, ahol nem kell nagyon érzelgősködni, de ha már pozitív érzelmeket kell mutatni, azt nem szeretem,mert színlelnem kell..-.-
2009. nov. 26. 20:03
5/11 anonim válasza:
A szüleid nem szerettek téged igazán,igaz? Nem tanultál meg szeretni igazán emiatt, úgy érzed?
6/11 anonim válasza:
Súlyos szavak,amiket mondasz (kérdezel) kedves előző.Sőt,nem is igazán van alapja.Engem nagyon szerettek a szüleim,mégse tanultam meg,hogy kell szeretni.Ahhoz egy másik ember kellett.
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, engem is nagyon szerettek/szeretnek a szüleim,régen én is, sőt régen nem volt ilyen jellegű problémám,csak pár éve kezdődött, nemnagyon tudok közeledni az emberek felé, lehet önbizalomhiány is szerepet játszhat... am 15/L vagyok ha érdekes...X)
2009. nov. 27. 17:32
8/11 anonim válasza:
Szia én is ezzel küzdök van egy lány aki tényleg tetszik és nem vagyok olyan idióta mellette de már lassan 1 hónapja nem láttam én nem mondtam le róla inkább próbálok más lányokkal ismerkedni hogy kicsit nyugottabb legyek ha esetleg újra találkozunk amúgy én sem tudom önmagamat adni emberek között, mindig egy ütődött idióta leszek
9/11 A kérdező kommentje:
Hát velem ugyvan, h önmagamba vagyok hülye, és mikor próbálok alkalmazkodni másokhoz, akkor unalmasnak tartanak, mert az ő dolgaikba nem vagyok otthon.=|
2009. dec. 1. 14:42
10/11 anonim válasza:
Gondolom azt, h unalmasnak tartanak azt az arcukon látod, ha így van akkor ne törődj vele, néha mondj vmi vicceset de úgy h a többiek is meghallják azért ne ordítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!