Miért szeretem meg ilyen nehezen az embereket?
Figyelt kérdés
Alapvetően nehezen szeretem meg az embereket mélyebben,
nagyon kevés ember tud közel kerülni hozzám.
Foggalmam sincs hogyan csináljam hogy könnyebben menjen,
de nagyon kellemetlen...igazából taszít az emberek közelsége, nemszeret puszit adni, ölelkezni sem...
Nem tudok pasit sem találni, mert egyszerüen mindenki, akivel találkozok,taszít, nem tudnak meghatni a problémáik, és én sem szívesen osztom meg velük az enyémeket...
Egy ember volt, aki iránt nem éreztem ezt, de vele már nem tartom a kapcsolatot,csak neki tudtam úgymond "odaadni" magam.Hiányzik az érzés...:(
Volt már ilyen valakivel?Hogy sikerült túllépni rajta?
2009. nov. 26. 19:43
11/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, h van olyan téma, amihez nem értek,(pl pasis ügyek)nem tudok hozzászólni, és akkor úgy gondolják h egy unalmas ember vagyok..
2009. dec. 2. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!